آیا پاداش نیکی جز نیکی است؟!
پایگاه خبری اولکامیز – عثمان آخوند نظری: «هل جزاء الاحسان الا الاحسان» آیا پاداش نیکی جز نیکیست ؟ (الرحمن ؛ ۶۰) پیامبرگرامی (ص) : دربین خود بایکدیگر مکافات نمایید. / مکافات : خوبی در برابر خوبی .
فرهیخته گرامی جناب احمد آقا ایگدری باعرض سلام و تقدیم احترام . متن انتقادی درخصوص یادداشت بنده را که با کلمات و جملات قلمبه سلمبه نگاشته بودید که نشان از تحصیلات عالی دانشگاهی تان دارد را خواندم و ممنونم از راهنمایی دلسوزانه تان . حقیر مانند شما تحصیلات اکادمیک نداشته اندک سواد حوزوی دارم و این متن ابتدایی را هم بقول خودمان با «داوان زوری» مینویسم بنابراین در استفاده از آرایه های ادبی که شما نام بردید بسی مشگل دارم . ولی مطمئنم که هر کلمه یا جمله ای هر سو کش داده شود همان سو سوق میابد . تمسک از یک آیه قرآن نیز گویای نیت نویسنده است نه تقدّس پنداشتن . تقدّس در زبان عرب و در باب تفعّل از ریشه ی قدس به معنی پاک و منزه از تمام عیوب و نواقص که خاصّ اقدس الهی ست .
اینکه تمام نیازهای بشری فقط در حیطه ی اختیارات عزّوجلّ و فقط هم از او باید خواست و… اوضح واضحات است. ولی فکر میکنم گاهی برای تشویق و دلگرمی و احترام هم که شده تمسک از آیات و احادیث حق بد نباشد. ممکن است اغراق کرده باشم ولی منظور من این بود که آقای شادمهر که خود در رشته الهیات و قرآن تحصیل و تدریس کرده اند درک بهتری از مفاهیم و معانی قرآن نسبت به دیگران داشته و خوب میفهمند که وقتی دعوت یا درخواست بحق از بزرگان میشوند باید جواب داد و گرنه قبلا نیز بودند نمایندگانی از این خطه که حتی جواب تلفن را هم نمیدادند .
بنده احترام و حمایت از هر نماینده ای را وظیفه ی اخلاقی و اجتماعی خود میدانم و برای خوشایند آنان متمسک به آیات و احادیث نیز میشوم ولی اصرار نمیکنم که کارم درست است. ما بواسطه ی این نمایندگان محترمِ مردمی به درخواست های عمومی مان میرسیم .
اما نوشته بودید « آنقدر دچار شور و شعف زایدالوصفی شده بودم.» بله بدون ریا قبول دارم که دچار شور و شعف شدم ، زیرا اولا مهمان حبیب خداست و هر مهمانی با خودش رزق و روزی و شادی و شادمانی میاورد و جای خوشحالی دارد و دوم اینکه ترکمنها گفته اند مهمان حتی از پدرت هم بزرگ است و احترامش واجب . و سوما وقتی مهمان آدم نماینده ی منتخب مردم یک شهر باشد معلومه شخصی مثل من خوشحال میشود اینکه آقای شادمهر نزد یک آخوندی ساده میاید نشان از شعور انسانی و رشته تحصیلی و مخصوصا ارادت متقابل ایشان و هیئت همراه شان به حوزویان است . وگرنه کم نداشتیم نمایندگانی از دیگر رشته ها و … .
جناب آقای ایگدری بزرگوار، افتخار آشنایی از نزدیک شما را نداشتم ولی دورادور میشناسم که شما در تبلیغات انتخاباتی در ستاد جناب هاشمی بودید و من نیز نزد یکی دیگر . ولی من حقیر از شعار آقای خاتمی تبعیت میکنم که گفته بودند فرا جناحی عمل بکینم . قبل از انتخابات که معلوم نبود نمایندگی قسمت چه کسی خواهد بود ، ولی حالا که معلوم است بهتر است به منتخب مردم احترام و حمایت نماییم .
من تعجب میکنم بعضی ها حمایت بعضی ها را و واقعیت را بر نمی تابند!!
ایگدری عزیز مشکل ما الان کم نیستند که ! چرا ما با یکدیگر جناح بندی و جبهه گیری نماییم ؟ آنوقت انتظار داشته باشیم از نخبه گان ترکمن در پستهای مهم و مدیریتی استفاده شود؟ اللهم انا نسئلک الهدی والعفاف والغنی . ۱۸ مهر ۹۹
www.ulkamiz.ir