اخبار

پرونده آنامحمد بیات به دادگاه انقلاب ارجاع شد

پایگاه خبری اولکامیز- چندی پیش آنامحمد بیات روزنامه نگار و فعال سیاسی ترکمن پس از احضار ، بازجویی و تفهیم اتهام توسط بازپرس شعبه ۵ دادسرای عمومی و انقلاب گنبد با قرار کفالت آزاد شد .

پس از صدور قرار مجرمیت و ارجاع پرونده به شعبی از محاکم کیفری ۲ دادگستری این شعبه با قرار عدم صلاحیت پرونده را به دادگاه انقلاب ارجاع داده است .

احمد مرادپور وکیل مدافع این خبرنگار گنبدی در این باره گفت : اتهام وی اقدام علیه امنیت ملی کشور بوده و دادگستری گنبد پس از بررسی های لازم با اعلام عدم صلاحیت ، پرونده  ایشان را به دادگاه انقلاب شهرستان گنبد ارجاع داده است.

گفتنی است آنامحمد بیات از خبرنگاران باتجربه و پیشکسوت گنبد می باشد که در زمینه اجتماعی فرهنگی و سیاسی نیر فعالیت گسترده ای دارد. وی خبرنگار پایگاه خبری اولکامیز و عضو رسمی خانه مطبوعات استان گلستان می باشد.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا