الماس آق قلایی خوش درخشید

پایگاه تحلیلی خبری اولکامیز – حاجی قربان طریک : تیم ملی والیبال ایران عصر امروز توانست بر سکوی قهرمانی والیبال آسیا قرار بگیرد.
بعد از کسب نتایج ضعیف در المپیک انتقاد ها بر پیکره والیبال ایران سرازیر شد. اما تورنمنت قهرمانی آسیا دوباره علاقمندان را با والیبال آشتی داد.
جایی که سرمربی ایرانی تیم ملی یعنی بهروز عطایی با یک پوست اندازی به موقع تیم جوان و جویای نام خود را روانه این مسابقات کرد.
البته برخی از کارشناسان عقیده دارند سرمربی تیم ملی شایسته سالاری را سرلوحه قرار داده تا رنگ مافیا بازی در تیم ملی به کلی به فراموشی برود.
در تیم ملی ایران عظیم جزیده به عنوان کمک مربی ،حسین خوریانی به عنوان آنالیزور ، صابر کاظمی و اسماعیل مسافر دو بازیکن ارزشمند تیم ملی بودند که همگی از دیار والیبال خیز ترکمن صحرا بودند که توانستند عنوان قهرمانی آسیا را کسب کنند.
داوود نافعی داور ارزشمند گنبدی هم در این مسابقات به عنوان داور سوت زد تا کلکسیون افتخارات گلستانی ها کامل شود.
اما در این مسابقات یک الماس تراشیده شده دیگر از دیار ترکمن صحرا به تمام معنا خوش درخشید .
آری صابر کاظمی فوق ستاره این مسابقات بود و در پایان بازی توانست عنوان ارزشمند ، بهترین بازیکن آسیا را کسب کند. آق قلا به این افتخار در این روز ها و ایام سخت احتیاج داشت.
مرحوم غیاث الدین صحنه زمانی بهترین دفاع آسیا شده بود و ابراهیم سن سبیلی عنوان کامل ترین بازیکن نوجوانان جوان را بدست آورد. حالا یک ستاره دیگر در شهر سیل زده و سختی کشیده ترکمن صحرا درخشید تا غرور را به مردم شهرش به ارمغان بیاورد.
صابر کاظمی با چنگ و دندان مبارزه کرد تا عنوان بهترین بازیکن آسیا را کسب کند.
حالا مردم ترکمن صحرا از او انتظار دارند در سطح جهانی هم عنوان خود را تکرار کند تا برای شهرش بیش از این افتخار آفرینی کند.
خسته نباشید به تک تک بازیکنان و کادر فنی تیم و بخصوص گلستانی های عاشق والیبال.
www.ulkamiz.ir


