اخبار

برگزاری دهمین نشست خانه احزاب استان گلستان با تأکید بر انسجام ملی و توسعه گفتمان سیاسی

پایگاه خبری اولکامیز – مزدک بهروش-:

دهمین جلسه خانه احزاب استان گلستان روز یکشنبه مورخ ۳۰ شهریور ۱۴۰۴، رأس ساعت ۱۶ با حضور اکثریت اعضا و بازرسان و با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.

در ابتدای این نشست، دکتر برزمینی، ریاست دوره‌ای خانه احزاب استان، ضمن عرض خیرمقدم به اعضا، با اشاره به شرایط جاری کشور و استان، بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی در مقطع کنونی تأکید کرد.

در ادامه، پس از طرح مباحث مطروحه، صورتجلسه ذیل با حضور اکثریت اعضا به تصویب رسید:

۱. مقرر شد کمیته رسانه‌ای خانه احزاب در جلسات آتی نسبت به دعوت از خبرنگاران و اصحاب رسانه جهت پوشش اخبار اقدام نماید.

۲. مقرر گردید جلسه‌ای با مدیرکل امور روستایی استانداری در خصوص طراحی و نصب تندیس جهان‌پهلوان رضا سوخته‌سرایی در منطقه فندرسک تشکیل شود.

۳. مقرر گردید به‌منظور ترویج گفتمان سیاسی، هر ماه یک جلسه به‌صورت تصویری و یک جلسه به‌صورت حضوری با فرمانداران شهرستان‌های مختلف استان و با حضور احزاب و فعالان سیاسی همان شهرستان برگزار گردد.

۴. مقرر شد نشست جداگانه‌ای با دبیران احزاب استان برگزار شود.

۵. مقرر گردید موضوع تشکیل «کمیته بانوان» که در سال‌های گذشته مسکوت مانده بود مجدداً در دستور کار قرار گیرد.

۶. مقرر شد به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس و در حمایت از هیئت مذاکره‌کننده کشور، بیانیه رسمی از سوی خانه احزاب استان گلستان منتشر شود.

مصوبات مذکور بیانگر اهتمام خانه احزاب گلستان به تقویت همگرایی سیاسی، ارتقای تعاملات درون‌استانی و ایفای نقش مؤثرتر در افزایش انسجام ملی و گسترش فضای گفت‌وگو میان احزاب و فعالان سیاسی می‌باشد.

#خانه_احزاب_گلستان
#انسجام_ملی
#گفتمان_سیاسی
#تندیس_سوخته‌سرایی
#هفته_دفاع_مقدس

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا