اخبار

رئیس امور اراضی کشور در شهر کرند

پایگاه خبری اولکامیز – عاشرمحمد رئوفی خبرنگار و فعال فرهنگی و اجتماعی ترکمن

دکتر نامدار، رئیس سازمان امور اراضی کشور و نماینده تام‌الاختیار وزیر جهاد کشاورزی، مسئول عالی وزارتخانه، به همراه جمعی از مدیران استانی و شهرستانی و با همراهی نماینده شهرستان گنبدکاووس، از پروژه‌های سازمان امور اراضی و سازمان منابع طبیعی بازدید کرد.

وی ضمن آشنایی با ظرفیت‌های بالای کشاورزی منطقه، به مشکلات کشاورزان و اختلافات اراضی توجه ویژه‌ای داشت.

دکتر نامدار تأکید کرد که بسیاری از زمین‌ها به دلیل سابقه سکونت عشایری و ساخت و سازهای موقت با چالش‌هایی در تعیین مالکیت و تشخیص اراضی ملی و مستثنیات مواجه هستند.

در این بازدید، ماده چهار اساسنامه و قوانین مرتبط با واگذاری اراضی و صدور سند نیز مورد توجه قرار گرفت. دکتر نامدار تصریح کرد که طبق ماده چهار، صدور سند برای زمین‌های کشاورزی و مسکونی منوط به اجرای کامل طرح‌ها و تأیید هیئت‌های کارشناسی است و این فرآیند با رعایت مقررات قانونی انجام خواهد شد.

وی راهکارهایی همچون تقویت سفره‌های زیرزمینی، جمع‌آوری آب‌های سطحی، بهبود زیرساخت‌های روستایی، ارتقاء نصاب زمین و معافیت‌های مالی برای ساخت و ساز روستایی را مطرح کرد.

همچنین تأکید شد که مسائل قانونی در چارچوب مقررات بررسی و در صورت لزوم با استفاده از اختیارات وزیر محترم حل و فصل خواهد شد.

دکتر نامدار در پایان با اشاره به اهمیت تولید پایدار و بهره‌گیری از دانش بومی، اظهار داشت: حمایت از کشاورزی سنتی و محلی، به ویژه در شرایط تحریم، از اولویت‌های وزارتخانه است و تلاش می‌کنیم وقفه‌ای در تولید ایجاد نشود.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا