راستی و دروغ
پایگاه خبری اولکامیز- به قلم کامبیز قجقی نژاد : امروزه در دنیای فناوری، خصوصا در عرصه ی سیاست به وسیله ی تبلیغ دمادم، معمولا حقایق را به صورت قلب به مردم معرفی می کنند و زندگی مدرن را با انواع چالش رو به رو می سازند که به کاربران فهیم کانال اولکامیز در ذیل اشاره می نمایم.
تقریبأ ۳۵ سال پیش مقاله ای را با عنوان تفاوت دوران کودکی یک قاتل و فرد سیاسی را خواندم که نویسنده ی مقاله با تحقیق و پژوهش عینی آن را به اثبات رسانده بود و در مقاله اش می گوید: یک قاتل جانی و خطرناک در سن ۱۰ سالگی دگر آزاری حیوانات را در نهادش دارد و انواع آزار را به حیوانات تحمیل می کند و آن فرد در بزرگسالی به قاتل خطرناک تبدیل می شود اما به گفته ی آن پژوهشگر افراد سیاسی مانند ترامپ، پوتین، چرچیل، هیتلر، بایدن، … در سن ۶ سالگی دگر آزاری حیوانات را در نهادشان دارند و آنها تبدیل به لیدرهای سیاسی می شوند و به قول معروف با پنبه سر می برند و آنها کارهایی را انجام می دهند که به ذهن یک قاتل هم نمی رسد
در این دنیای دون بین راستی و دروغ کشمکش و جنگ است حتی در تاریخ قبل از قرون وسطی افراد بی گناه زیادی را محکوم به اعدام کردند تا حقایق را وارونه نشان دهند یا به گفته ی خدا در قرآن، برخی پیامبران علیهم السلام را نیز به قتل می رساندند تا حقیقت آشکار نشود ولی همیشه حقیقت هم مانند جوی آب راه خودش را می رود به قول معروف خداوند صبر می کند تا حقیقت آشکار شود آیا پیشرفت فناوری در جهان مدرن به انسان ها فایده رسانده است ؟
یا اینکه دانشمندان ثروت جو و علم فروش در خدمت افراد سیاسی آینده ی جهان را تیره و تار می کنند مانند انتشار ویروس کشنده کرونا! کارشان زدودن غم از دل افراد مظلوم نیست.
این زمامداران جهان مدرن هیچ موقع دلشان به رحم و شفقت نمی آید تا مستوجب رحمت الهی گردند بلکه مانند فرعون فقط طغیان و سرکشی می کنند و به بهانه مبارزه با تروریسم پول های هنگفتی را صرف باطل پرستی و عقایدهای نادرست شان می کنند و آنها از افراد منافق، وطن فروش و بی دین؛ داعش می سازند و به بهانه ی مبارزه با آن منابع مهم خاورمیانه را غارت می کنند و کارشان را به گردن مسلمانان می اندازند.
در این نبرد بی پایان همیشه بین اصل و دروغ، جدال هست و انسان با واجدان و حقیقت طلب در جستجوی اصل موضوع است زیرا وجدان بیدار در نهاد همه ی انسان ها مشترک است زنگارها و انواع گناهان در دل آسودگان دهر است و هر پاک لباس را نمی توان آدم خوبی گفت!
شرایط تاریخی هر عصر و دوران، جابجایی ارزش ها است و تعریف ها هم تغییر پیدا می کنند و دچار چرخش می شوند برای پی بردن به این موضوع به کمک علم عینی، طلای اصل را از زر نما تشخیص داد.
چند نظاره جهان کردن
آب را زیر که نهان کردن
به قول مولانا:
ای انسان تا کی می خواهی گول و فریب جهان مادی را بخورید. با تغییر نگرشت از جهان فرم بیرون بیایید و راستی و حقیقت را در درونتان مخفی نکنید و آن را در وجودتان مانند آیینه ی صاف انعکاس دهید.
و ما توفیقی الا بالله.
کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی.
عضو شورای نویسندگان اولکامیز.
www.ulkamiz.ir