رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان: کرونا هفته گذشته راه نفس ۴۰ گلستانی را بست

به گزارش پایگاه خبری اولکامیز به نقل از ایرنا رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به افزایش ۱.۵ برابری جانباختگان ناشی از کرونا طی هفته گذشته در استان گفت که در این مدت ۴۰ شهروند گلستانی به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند.
عبدالرضا فاضل روز شنبه در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا اظهار داشت: به دلیل افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در هفته های قبل، آمار جان باختگان این ویروس تا چند روز آینده همچنان صعودی خواهد بود.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۵۳۹ تخت مراکز درمانی استان در اختیار بیماران کرونایی است که این تعداد هفته گذشته ۶۸۴ نفر بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: از مجموع بیماران کرونایی بستری در گلستان ۹۰ نفر در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان قرار دارند که حال ۳۸ بیمار وخیم است.
در حال حاضر گرگان، مینودشت و گالیکش در وضعیت قرمز، بندرگز، کردکوی، علیآبادکتول، گنبدکاووس، آزادشهر و کلاله در وضعیت نارنجی و مراوهتپه، آققلا، گمیشان، رامیان و بندرترکمن در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند.
فاضل به روند واکسیناسیون کرونا در گلستان اشاره کرد و گفت: تاکنون حدود ۲۵ هزار دوز واکسن وارد استان شده که با استفاده از آن ۱۴ هزار نفر از کادر درمان، ۲ هزار بیمار خاص، ۳۰۳ پاکبان و ۸۹۴ سالمند بالای ۸۰ سال دوز اول این واکسن را دریافت کردند.
استاندار گلستان هم در این جلسه گفت: مساجد و هیاتهای مذهبی شهرهای قرمز در شبهای احیا با هماهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی میتوانند از حیاط مدارس و فضاهای ورزشی روباز برای برگزاری مراسم ویژه این شب استفاده کنند.
هادی حقشناس اظهار داشت: میانگین رعایت دستورالعملهای بهداشتی در کشور حدود ۵۱ درصد و در گلستان کمتر از میانگین کشوری است که سوپرمارکتها دارای کمترین سهم در رعایت این شیوه نامه ها هستند.
وی اداره صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی و اتحادیه اصناف گلستان را موظف به تشکیل تیمهای نظارتی برای سرکشی از سوپرمارکتها کرد و از آنان خواست با متخلفین بدون چشم پوشی برخورد قانونی کنند.