اخبار

سخنان عضو حزب اتحاد در دیدار با استاندار گلستان

پایگاه خبری اولکامیز – حسن رضائی عضو شورای منطقه گلستان حزب اتحاد ملت ایران اسلامی و بازرس این حزب در کشور در دیدار  اعضای حزت اتحاد با استاندار درباره نقش جبهه اصلاحات و حزب اتحاد ملت در موفقیت دکتر پزشکیان و نحوه مواجهه دولت با اصلاح طلبان و احزاب حامی پس از پیروزی سخن گفت. سخنان این فعال سیاسی را در ذیل می خوانید:

در سال ۹۸ در انتخابات مجلس به علت فراهم نشدن زمینه یک انتخابات رقابتی و عدم تایید صلاحیت کاندیداهای اصلاح طلب در بیشتر حوزه ها، شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان به ریاست دکتر عارف طی بیانیه ای اعلام کرد در آن انتخابات از هیچ لیست و کاندیدایی حمایت نمی کند.

برخی از احزاب درون شورای اصلاح طلبان تصمیم به دادن لیست و شرکت در انتخابات گرفتند و از برخی گزینه ها در سطح کشور حمایت کردند و در تهران نیز لیستی را معرفی کردند که در شرایطی که حدود ۴۲ درصد واجدین شرایط در انتخابات آن سال شرکت کردند، نتیجه کارشان آن شکست فاحش شد و بعنوان مثال در تهران چهره شاخصی چون مجید انصاری حدود ۷۰ هزار رای آورد.

اصلاح طلبان دوسال بعد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پس از انحلال شورای سیاست گذاری و پیدایش جبهه اصلاحات قصد شرکت در انتخابات را داشتند که پس از رد صلاحیت گسترده چهره های شاخص این جریان با اعلام اینکه مفهوم انتخابات شکل نگرفته است از قصد خود برای عدم حمایت از هیچ گزینه ای پرده برداشتند و البته تبصره ای گذاشتند مبنی برای اینکه احزاب درون جبهه در صورت تمایل می توانند با تابلوی خود راسا از گزینه مدنظرشان حمایت نمایند. و برخی احزاب اصلاح طلب، منهای حزب اتحاد ملت و احزاب همسو از دکتر همتی حمایت کردند که نتیجه آن کسب ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار رای بود که نشان دهنده وضعیت پایگاه اجتماعی احزاب حامی ایشان بود.

بعد ار حادثه ناگوار سقوط هلی کوپتر رییس جمهور زمینه برای برگزاری فوق العاده انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۳ فراهم شد و جبهه اصلاحات به ریاست آذر منصوری دبیر کل حزب اتحاد ملت با اعلام اینکه سه نفر از آقاپان پزشکیان، آخوندی و ظفرقندی گزینه های این جبهه هستند و در صورت تایید هریک از سه گزینه در انتخابات از ایشان حمایت می شود و قرعه بنام مسعود پزشکیان افتاد و احزاب اصلاح طلب در قالب جبهه اصلاحات تمام قد از ایشان حمایت کردند و با وجود فضای سرد ناشی از یاس مردم ازعملکرد دولت سیزدهم و حتی دولت اعتدال و عدم مشارکت ۶۰ درصد مردم در انتخابات ،جبهه اصلاحات توانست مسعود پزشکیان را به پاستور بفرستد.

دکتر پزشکیان از همان ابتدای شروع کار با هدف ایجاد فضای آرام در کشور ، پیشنهاد تشکیل دولت وفاق را پیش کشید و در این راستا با هماهنگی ریاست مجلس انتخاب بعضی از اعضای کابینه و مدیران و استانداران را به طور نانوشته به ایشان سپرد و حتی سهمی هم برای مخالفان خود که حامیان کاندیدای رقیب بودتد در نظر گرفت.

اما آنچه که بعنوان میوه درخت وفاق شاهد بودیم از همان ابتدا تلاش تشکیلات سایه نشین در مجلس و دولت در به گِل نشاندن کشتی دولت از طریق فشارهای فراوان برای تحمیل استعفا یا برکناری معاون راهبردی ایشان بود که به نتیجه رسید و پس از آن با روی کار آمدن ترامپ با سیاست تحریم حداکثری و تعیین سیاست عدم مذاکره از سوی ایران و در نتیجه بالا رفتن نرخ ارز- که بهانه ای بیش نبود زیرا دلار در ابتدای دولت سیزدهم ۲۶هزار تومان و در پایان آن ۶۰ هزار تومان شد یعنی بیش از ۲۰۰  درصد افزایش یافت – به سراغ وزیر اقتصاد رفته و استیضاح وی را نیز به نتیجه رساندند که در این مورد خاص نقش تاثیرگذار حامیان رییس مجلس با جریان حامی جلیلی در مجلس بر همگان عیان گردید که نشان دهنده بدعهدی و پیمان شکنی آنان است که از همان ابتدا نیز ما را به این پیمان و عهد امیدی نبود.

جناب استاندار جنابعالی هم در استان با همان فرمان طی طریق می کنید و نظر ستاد و احزاب حامی دکتر پزشکیان از جمله حزب اتحاد ملت برایتان ملاک عمل نیست و علاوه بر کندی تغییرات، مدیران و فرمانداران جناح رقیب و غیر همسو با دولت را بر مناسب گمارده اید و یا ابقاء نموده اید.

آقای استاندار در اصطلاح اگر آنها بیل زن بودند باغچه خود را بیل می زدند ؛ دولت آنها قرار بود ۴ میلیون مسکن بسازد ،اگر ۴ هزار واحد افتتاح کردند مدعی باشند.

قرار بود تورم را آنطور که خود گفتند ابتدا به نیم رسانده ،سپس تک رقمی کنند ،اما آنچه شاهد بودیم تورم بالای ۴۰ درصد بوده است.

قرار بود رشد ۸ درصد در اقتصاد ایجاد کنند غافل از اینکه آنطور که اقتصاد دانان می گویند رشد ۸ درصدی نیاز به ۳۰۰ میلیارد دلار درآمد ارزی دارد.

همه اینها گواه این واقعیت است که تفکر اصولگرایی با وجود حمایت تمام ارکان قدرت هیچ برنامهء روشنی برای اداره کشور ندارد و ضد توسعه است ، لذا آنها نمی توانند به دولت پزشکیان در برآوردن مطالبات جامعه کمک کنند ولی همچنان بر رویه اشتباهشان از طرق مختلف پافشاری می کنند.

دولت های خاتمی و روحانی را باهم مقایسه کتید ؛ دولت خاتمی یا اصلاحات ، تماما از مدیران اصلاح طلب استفاده نمود و در تمام حوزه ها بویژه اقتصاد و سیاست موفق ترین دولت بعد از انقلاب بود ،اما دولت روحانی یا اعتدال که با حمایت اصلاح طلبان روی کار آمد ، بخش هایی از نیروهای جریان اصولگرایی را بکار گرفت که نتیجه آن ریزش بخش بزرگی از پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ شد.و حالا دولت وفاق که در بدنه آن جریان رقیب نقش بسیار پررنگ تری دارد احتمالا پایان قصه آن بسیار پر آب چشم باشد و کلا اعتبار اصلاح طلبان به حراج گذاشته شود و به فنا رود که در آنصورت دیگر سرمایه ای نیست که برای ادوار بعدی هزینه شود.

در انتخابات اخیر بویژه در مرحله اول ۶۰ درصد مردم شرکت نکرده اند و از ۴۰ درصد باقیمانده بیش از نیمی از آنها به دکتر پزشکیان رای داده اند ،این بدان معنی ست که بیش از ۸۰ درصد مردم از وضع موجود ناراضی اند و در صورت شکست پزشکیان احتمالا ۸۰ درصد مردم در انتخابات بعدی شرکت نمی کنند  و این خطر بزرگی برای کشور است ، ولی همچنان جریان رقیب و برخی مدیران دولت برای تضعیف و شکست دولت شبانه روز در تلاشند.

شکست پزشکیان، فقط شکست اصلاح طلبان نیست بلکه آنطور که رهبری بیان داشتند: شکست همه یعنی شکست نظام است. برخلاف نظر جریان رقیب ،مردم اگر از اصلاح طلبان عبور کنند به اصولگرایان باز نخواهند گشت بلکه جبهه براندازان تقویت خواهد شد.

آقای استاندار صبر استراتژیک اصلاح طلبان و پایگاه اجتماعی آن رو به پایان است و بزودی شاید طی ماههای آینده شاهد ریزش بیشتر و حتی تقابل بخش هایی از نیروهای اجتماعی و سیاسی همسو با دولت باشیم.

در پایان برای جنابعالی و دولت پزشکیان آرزوی موفقیت دارم.

www.ulkamiz..ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا