اخبار

سرپرست فرمانداری مراوه تپه: آموزش و پرورش زیربنا و اساس توسعه کشور است

پایگاه خبری اولکامیز – مهندس حصرتقلی حاجیلی دوجی در آئین تکریم و معارفه مدیر آموزش و پرورش این شهرستان گفت: مسئولیت‌ها توفیق و امانت الهی هستند که به انسانها سپرده می شوند .

🔸به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مراوه تپه وی با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش در جامعه اظهار داشت: کلید مشکلات هر جامعه ای در آموزش و پرورش آن جامعه نهفته است.
.
🔸رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان افزود: احترام و تکریم به معلم از آموزه های دینی و فرهنگی ما میباشد و معلمان در طول تاریخ شایسته ی احترام و تکریم بوده و هستند.

🔸مهندس حاجیلی دوجی گفت: امروز شاهد فصل جدیدی از مدیریت در کشور هستیم و این مدیریت بر مبنای خرد جمعی و مشارکت و استفاده از تمامی ظرفیت‌های درونی و بیرونی هر سازمانی می باشد.

🔸وی همچنین اظهار داشت ما در قبال آموزش و ترببت دانش آموزان، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در بین این نسل پویا ، بهبود فضاهای آموزشی و رشد شاخصهای تربیتی آنان مسئول هستیم.

🔸در این مراسم دکتر پیری معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه مدیریت و بقایی رئیس اداره ارزیابی عملکرد اداره کل آموزش و پرورش گلستان حضور داشتند.

🔸در پایان این مراسم ضمن قدردانی از زحمات محمدرضا حاجیلی دوجی ، یوسف دوجی بعنوان سرپرست مدیریت آموزش و پرورش شهرستان مراوه تپه معرفی گردید.

www.ulkamiz.ir

 


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا