مطالب ویژه
مواضع برخی از شخصیت های سیاسی و موثر منطقه
پایگاه خبری اولکامیز- در روزهایی که یکی دیگر از فرزندان شایسته استان از روستای پنج پیکر با رای اول و با اختلاف بیش از ۶۰۰۰ رای به مرحله دوم انتخابات راه یافته است شاید خالی از لطف نباشد که به فعالیتها و موضع گیری های شخصیتهای سیاسی این روستا مهندس احمد ایری ، دکتر محمدقلی حاجی ایری ، جبارحاجی ایری و حاج حکیم فیروزی بپردازیم :
#جبارحاجی_ایری کاندیدای رد صلاحیت شده در دوره ششم که از قصه در آن دوره در رقابت باهم روستاییان خود مهندس احمد ایری و دکترمحمدقلی ایری قرار گرفته بود به جهت نگاه قالب وی به توسعه منطقه بدون تعصّب به جریان و یا افراد خاص باحمایت و پشتیبانی از کاندیدای سایه خود ( آلترناتیو) اسباب پیروزی و راهیابی آقای نازمحمد ولیپور در یک فاصله زمانی نُه روزه به مجلس گردید ، به مشابه دوره دهم و مرحله اول یازدهم در کنار جلال ایری به جهت احراز شایستگی فردی ایشان قرار گرفته است و در سخنرانی که در جمع فرهنگیان داشته با رعایت اخلاق انتخاباتی به بیان توانمندی های مهندس جلال ایری پرداخته و با حضور در محافل سخنرانی و نشستهای انتخاباتی و حضور در روستاها امیدوار به پیروزی وی است.
دکتر #محمدقلی_حاجی_ایری : در مجلس هفتم و در غیاب جبار ایری که در اداره کل سیاسی انتظامی استانداری گلستان باعنوان معاونت معذوریت دخالت درانتخابات داشت با حمایت طیف بندرگز وحضور شخص متکی وزیر خارجه وقت جمهوری اسلامی پیروز میدان گردیدکه البته لازم است ازخدمات ایشان درطول دوره نمایندگی قدردانی شود فعلا” سکوت را در پیش گرفته که شاید هم تا آخر انتخابات این دوره این چنین باشد به طبابت مشغول است هر چند که جمعی از دوستان وی در کنار جلال ایری قرار گرفته اند .
#حکیم_فیروزی : که درمجلس هشتم وارد کارزار انتخاباتی گردید به دلیل سابقه حضوردرفعالیتهای انتخاباتی درگذشته وخدمت درگمیشان باعنوان ریاست آموزش وپرورش به ستاره درخشان میدان مبارزه تبدیل گردیده بود و در یک مبارزه تنگاتنگ با تعداد رای دو رقمی که حرف و حدیث فراوانی در پی داشت میدان را به رقیب خود ، دکترنظری مهر واگذار نمود، ( هرچند که چگونگی پیروزی رقیب و عملکرد وی درطول دو دوره نمایندگی بحث خاص خودش را دارد)
اما با داشتن خاطره شکست تلخ دوره هشتم و علیرغم حمایت رسمی و علنی نظری مهر از آبادی هنوز موضع رسمی خود در برابراین حرکت رقیب دیرینش رابروز نداده ! اگرچه نیروهای مربوط به ایشان درحلقه یاران جلال ایری قراردارند . همانگونه که برادران وخویشاوندان دکترایری و مهندس ایری نیزدرطیف طرفداران جلال ایری میباشند .
مهندس #احمد_ایری : علنا در طیف آبادی قرارگرفته و اتفاقا باعبوراز چارچوب رقابتی و عدم رعایت اخلاق انتخاباتی و درحرکتی به دور و غیرمنتظره از ایشان که بعنوان یک مهندس خوش اخلاق شناخته میشد در روستای چپاقلی جلال ایری را موردنوازش قرارداد که امیدواریم آبادی برائت خود و ستادش را جهت تنویر اذهان عمومی اعلام نماید که درغیر اینصورت افکار عمومی محق خواهند بودکه اینگونه حرکات تخریبی را منتسب به وی یاستادش تلقی نمایند .
عبدل کم
از یاران شهید عظیم گل
لینک کوتاه خبر : https://www.ulkamiz.ir/?p=1339