اخبار

نقدی بر موضع اخیر مولوی عبدالحمید

پایگاه خبری اولکامیز – عطا محمد فروز : این حقیر همواره مولوی عبدالحمید را می ستودم وکنش های اورا به عنوان روحانی زیرک و بروز دنبال می کردم  و حتی درباب نطق های آتشینش در یک سال اخیر حق را به او می دادم و از حملات رسانه ای طیف اصولگرا به او می آزردم.

لکن درخصوص بیانات او در نماز جمعه اخیر در شگفت شدم با خود گفتم چطور می شود انسان آزاده ای چون او این چنین در باره غاصب و مظلوم به یک لحن سخن  براند و حرف از به رسمیت شناختن رژیم غاصب نماید!!

ایشان مگر نمی بیند که بعداز شبیخون حماس  دنیای غرب با تکرار حادثه کربلا کمر به نابودی مردم بی دفاع غزه بسته است و از آمریکا تا انگلیس وازآلمان تا اوکراین تمام استعداد نظامی خود را برای اینکار به خدمت گرفته اند.

به هیچ وجه سزاوار نیست رژیمی به رسمیت شناخته شود که موجودیت جعلیش با دسیسه روباه پیر  و با آوارگی ۷۰درصد مسلمانان  از خانه و کاشانه شان حاصل شده است گیریم که کارحماس اشتباه بود  ولی این اشتباه ،کیفر یک از هزار صهیونیستها نیز نیست و این رژیم غاصب حالا حالاها تاوان جنایت های ضد بشری خود را خواهد داد.

به نظر می آید مولوی در گروه مشاوران خود تغییرات عمده ای ایجاد نماید تا  عظمت پوشالی اشغالگران قدس موجب تغییر نگرش ایشان به آرمان قدس نگردد و همچنان که آذربایجان توانست زمین های ازدست رفته اش را بگیرد انشالله فلسطین نیز به دامان اسلام عزیز باز خواهد گشت.

www.ulkamuiz,ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا