اخبار

گلستان در آستانه جهش بزرگ گردشگری

پایگاه خبری اولکامیز – وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بر ضرورت جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری گلستان تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، سیدرضا صالحی‌امیری عصر پنجشنبه در جریان سفر دو روزه خود به استان گلستان که با همراهی علی‌اصغر طهماسبی، استاندار گلستان، انجام شد، از برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش ملی سرمایه‌گذاری گردشگری در پاییز امسال خبر داد.

وی با اشاره به محدودیت‌های منابع دولتی اظهار کرد: اتکای صرف به بودجه‌های دولتی، مانع پیشرفت سریع در توسعه زیرساخت‌های گردشگری است.

وزیر میراث فرهنگی افزود: تنها راهکار عملی، جلب مشارکت فعال سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است که می‌تواند گلستان را به یک مقصد برجسته گردشگری تبدیل کند.

وی افزود: وزارت میراث‌فرهنگی آماده است تا با برگزاری همایش ملی سرمایه‌گذاری در پاییز ۱۴۰۴، بستری برای حضور سرمایه‌گذاران ملی فراهم کند که این رویداد می‌تواند نقطه عطفی در تحول زیرساختی گردشگری گلستان باشد.

گلستان در آستانه جهش بزرگ گردشگری؛ همایش ملی سرمایه‌گذاری در راه است

وزیر میراث‌فرهنگی از استانداری گلستان خواست تا با همکاری دستگاه‌های مرتبط، بسته‌های سرمایه‌گذاری شفاف و مبتنی بر مشوق‌های جذاب تدوین کند.

وی تأکید کرد: این بسته‌ها باید در کارگروه‌های تخصصی بررسی و تصویب شوند تا زمینه برای ورود سرمایه‌گذاران به پروژه‌های گردشگری استان هموار شود.

در ادامه این سفر، صالحی‌امیری از سایت موزه در حال ساخت روستای قلعه‌جیق گمیشان، محل دیوار دفاعی تاریخی، بازدید کردند.

در این بازدید، موضوع تأمین اعتبار برای تکمیل این سایت موزه و انجام کاوش‌های باستان‌شناسی دیوار تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

گلستان در آستانه جهش بزرگ گردشگری؛ همایش ملی سرمایه‌گذاری در راه است

صالحی‌امیری با اشاره به اهمیت این پروژه اظهار کرد: حفظ و معرفی میراث تاریخی گمیشان، نه‌تنها به غنای فرهنگی گلستان می‌افزاید، بلکه می‌تواند این منطقه را به یکی از مقاصد کلیدی گردشگری تاریخی تبدیل کند.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا