اخبار

گنبد؛ میزبان نوروزی با فرش گل ۶۰۰ متری

پایگاه خبری اولکامیز – گنبدکاووس با جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و مذهبی و فضاسازی‌های چشم‌نواز شهرداری، آماده استقبال از مسافران نوروزی است.

به گزارش ایرنا، بنای تاریخی گنبدقابوس، بلندترین برج آجری جهان، در قلب این شهر قدیمی خودنمایی می‌کند و حالا با فرش گل طبیعی ۶۰۰ مترمربعی در محوطه‌اش، فضایی دل‌انگیز برای عکس‌های یادگاری فراهم شده است.

شهردار گنبدکاووس، از گل‌آرایی شهر با ۲.۵ میلیون گل فصلی، کاشت ۲۲ هزار نهال نارنج و چنار، نصب ۶۰ المان نوروزی و رمضانی، رنگ‌آمیزی ۳۰ کیلومتر جدول خبر داد.

امیرعلی لطیفی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ۶۰ کیلومتر خط‌کشی معابر، شست‌وشوی خیابان‌ها و بهسازی روشنایی بوستان‌ها نیز انجام شده تا گنبدکاووس در نوروز ۱۴۰۴ بدرخشد.

وی ادامه داد: نیروهای خدمات شهری هم به‌صورت شبانه‌روزی تا پایان تعطیلات، پاکیزگی شهر را تضمین می‌کنند.

گنبدکاووس؛ میزبان نوروزی با فرش گل ۶۰۰ متری و جاذبه‌های هزارساله

شهردار گنبدکاووس افزود: سه خودروی ون در میدان‌های اصلی و امامزاده یحیی بن زید(ع) مسافران را رایگان به دریاچه مصنوعی، مجموعه سوارکاری و دیگر جاذبه‌ها می‌برند.

لطیفی همچنین از اهدای چهار قالیچه نفیس ترکمنی به اولین خانواده‌های مسافر پس از تحویل سال و توزیع بسته‌های فرهنگی خبر داد و افزود: نصب ۸۰ تابلوی تصاویر شهدا در بلوارها نیز جلوه‌ای معنوی به شهر بخشیده است.

شهردار گنبدکاووس با اشاره به تحقق کامل بودجه ۱۱ هزار میلیارد ریالی سال جاری، گفت: همه هزینه‌ها از منابع شهرداری تأمین شده و از شهروندان و مسافران می‌خواهیم در حفظ این زیبایی‌ها همراه ما باشند.

شهر ۱۸۰ هزار نفری گنبدکاووس با تنوع اقوام و جاذبه‌هایی چون بازار روس‌ها و بوستان‌های دیدنی، آماده ثبت خاطراتی ماندگار برای گردشگران نوروزی است.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا