اخبار

۷۰ هزار میلیارد برای رونق گلستان؛ منطقه آزاد و گردشگری در صدر

پایگاه خبری اولکامیز – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان، از عزم جدی استان برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های اقتصادی کشور خبر داد و گفت: با تکیه بر شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گلستان با بهبود چشمگیر رتبه پاسخگویی به استعلامات سرمایه‌گذاری از ۲۲ به ۹، آماده استقبال گرم از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است.

محمد حمیدی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: فرش قرمز برای سرمایه‌گذاران پهن شده تا بودجه‌ها در خدمت توسعه پایدار استان قرار گیرد.

وی افزود: پروژه‌های کلیدی مانند منطقه آزاد تجاری، توسعه جزیره آشوراده و تخصیص ۷۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای گردشگری، نویدبخش تحولی بزرگ در اقتصاد گلستان هستند.

حمیدی با اشاره به تلاش‌های گسترده استانداری برای حذف موانع سرمایه‌گذاری، گفت: برنامه‌های متعددی طراحی کرده‌ایم تا مسیر سرمایه‌گذاری را کوتاه و شفاف کنیم که ارتقای رتبه پاسخگویی به استعلامات سرمایه‌گذاری به رتبه نهم در کشور، نتیجه این تلاش‌هاست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان ادامه داد: این دستاورد، گلستان را به مقصدی جذاب و مطمئن برای فعالان اقتصادی تبدیل کرده و نشان‌دهنده تعهد استان به ایجاد بستری کارآمد برای سرمایه‌گذاری است.

وی منطقه آزاد تجاری گلستان را منبعی عظیم برای اشتغال و سرمایه‌گذاری توصیف کرد که می‌تواند اقتصاد منطقه را متحول کند.

به گفته وی منطقه آزاد تجاری با فراهم کردن زیرساخت‌های مدرن و جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی، فرصت‌های شغلی پایدار ایجاد کرده و به تقویت اقتصاد محلی کمک خواهد کرد.

۷۰ هزار میلیارد برای رونق گلستان؛ منطقه آزاد و گردشگری در صدر

حمیدی به سفر چندی قبل وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به گلستان اشاره کرد و گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه صنعت گردشگری استان بود که در نتیجه آن، هفت هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب مصوبات استانی برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری اختصاص یافت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان افزود: این اعتبار، با تمرکز بر پروژه‌هایی مانند توسعه جزیره آشوراده، قرار است صنعت گردشگری گلستان را به سطحی جدید ارتقا دهد و فعالان گردشگری را برای ایجاد زیرساخت‌های مدرن و جذب گردشگران داخلی و خارجی توانمند کرده و گلستان را به یکی از مقاصد اصلی گردشگری کشور تبدیل کند.

حمیدی با اشاره به هماهنگی بی‌سابقه بین دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: تمام دستگاه‌های استان بسیج شده‌اند تا از سرمایه‌گذاران در همه مراحل، از صدور مجوزها تا ارائه تسهیلات، حمایت کنند.

وی بیان کرد: این انسجام بین‌سازمانی، همراه با پروژه‌های زیرساختی مانند آسفالت ۷۵۴ هزار متر مربع در ۲۰۹ روستا و ساخت روزانه یک کلاس درس، نشان‌دهنده عزم جدی گلستان برای تحقق شعار جهش تولید است.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا