اخبارمطالب ویژه

قطع شریان اصلی در آزادشهر ظلم به مردم گنبدکاووس است

پایگاه خبری اولکامیز – درنه صفائی برج:خبرنگار:نماینده مردم گنبدکاووس با انتقاد شدید به قطع شریان اصلی شرق استان در «میدان الله» آزادشهر این اتفاق را  ظلم در حق مردم گنبدکاووس دانست.

آق ارکاکلی در ادامه به اشتباهات فنی این پروژه اشاره داشت و افزود:نظارتی بر اجرای این پروژه نمی شود و به بدترین نحو ممکن در حال انجام است.

وی با بیان این موضوع که جلساتی با «مهدی مهیایی» در محل استانداری داشته، گفت:حداقل ۱۰ بار این موضوع را پیگیری کردم ولی امروز باز هم شاهد فعالیت این موضوع هستیم و قرار گرفتن این شریان تبعیض است و بابت این موضوع تعارف نداریم.

در ادامه صحبتهای نماینده گنبدکاووس، شهروندان و فعالان محلی نیز طی مطالبه گری از اداره کل راه و شهرسازی نسبت به بازبینی فوری طرح در میدان الله، خواستار جایگزینی سازه‌ای ایمن‌تر و کارآمدتر هستند تا هم نقش گردشگری گنبدکاووس حفظ گردد و هم خطرات جانی رانندگان کاهش یابد.

 


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا