اخبار

پویش ایران همدل و آیین توزیع بسته‌های معیشتی ویژه ماه مبارک رمضان در گنبد برگزار شد

پایگاه خبری اولکامیز – عاشرمحمد رئوفی و اکبر پیرا:

امروز سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴، مراسم پویش ایران همدل و آیین توزیع بسته‌های معیشتی به همت خیر نیک‌اندیش، حاج محمد شهرکی، به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در مسجد امام حسن (ع) محله سیدآباد برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر سلیمی، دبیر محترم مجمع خیرین کشور، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان، قربانی رئیس کمیته امداد، حجت‌الاسلام مهدوی نماینده ولی‌فقیه در جمعیت هلال احمر و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و همچنین خبرنگاران برگزار گردید.

در این آیین، دکتر سلیمی ضمن تقدیر از خدمات گسترده حاج محمد شهرکی، ایشان را افتخار ملی و بین‌المللی توصیف کرد و فعالیت‌های وی، به‌ویژه در راه‌اندازی بانک تجهیزات پزشکی امانی در کشور را الگویی ماندگار دانست. وی پیشنهاد داد این اقدام ارزشمند به عنوان یک الگو و مدل ملی ثبت شود و از حاج آقا شهرکی به عنوان پدر خیرین تجهیزات و امانات پزشکی یاد کرد.

در ادامه، عاشر محمد رئوفی، شاعر و خبرنگار ترکمن، ضمن قدردانی از خیرین و برگزارکنندگان این پویش، از زحمات و روحیه بلند حاج آقا شهرکی قدردانی کرد و در سخنانی پیرامون فرهنگ بخشش، سخاوت و دست‌گیری از نیازمندان، بر ضرورت تقویت روح همدلی در جامعه تأکید نمود.

حاج محمد شهرکی نیز در سخنانی با تأکید بر نیت الهی و مردمی فعالیت‌های خود گفت:
من کار شخصی انجام نمی‌دهم، بیشتر کارهایم عمومی است. خودم را خیر نمی‌دانم، بلکه خدمتگزار مردم هستم. نمی‌خواهم به خاطر یک نفر، صدها نفر را نادیده بگیرم.

وی با اشاره به جایگاه والای شهدا افزود:
اگر شهدا نبودند، امروز ما هم نبودیم. معلوم نبود سرنوشت ما چه می‌شد. امنیت و آرامش امروز، مرهون خون شهداست.

این خیر نیک‌اندیش همچنین با بیان اینکه خدمت به مردم هرگز بی‌پاداش نمی‌ماند، تصریح کرد:
هر کس به مردم خدمت کند ضرر نکرده است ، خداوند از جایی دیگر جبران می‌کند. کار خیر سرمایه‌ای است که نزد خداوند محفوظ می‌ماند.

حاج آقا شهرکی در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به خبرنگاران گفت:
شما فرشته‌های اطلاع‌رسانی هستید. با انعکاس اخبار و امیدآفرینی، به جامعه روحیه می‌دهید. ان‌شاءالله مشکلات اخیر نیز خواهد گذشت.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و تورم موجود خاطرنشان کرد:
همه مشکلات را نمی‌توان صرفاً به گردن دولت انداخت. در هر مجموعه‌ای ممکن است از میان دویست نفر، دو نفر دچار خطا شوند. دولت باید با ادارات تعامل بیشتری داشته باشد و مدیران نیز مجموعه‌های خود را به‌درستی مدیریت کنند. مشکلات یکی دو تا نیست اما در این شرایط باید دولت و مردم در کنار هم باشند.

در پایان این مراسم، بسته‌های معیشتی ویژه ماه مبارک رمضان میان نیازمندان، خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توزیع شد و فضای مسجد امام حسن (ع) جلوه‌ای از همدلی، نوع‌دوستی و همبستگی اجتماعی را به نمایش گذاشت.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا