در باب انتخابات

پایگاه خبری اولکامیز- جلال گل عضو هیئت تحریریه اولکامیز نوشت :
مدتی کمی به انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا نمانده که اکثر احزاب در حال تدوین لیست کاندیداهای خود برای حضور در این رقابت هاهستند انتخاباتی که راه گذرا به دموکراسی در آن دیده نمیشود که هیچ انتظار شق و قمر برای مشارکت بیشتر را هم داریم .
چگونه میتوان مردم را متقاعد به شرکت در انتخابات کنیم در حالی که هنوز نگاه استصوابی شورای نگهبان در صلاحیت افراد در انتخابات مجلس شورای اسلامی از یادها نرفته که چگونه با نگاه ابزاری از ورود افراد شایسته برای کسب کرسی بهارستان ممانعت شد تا مجلسی به قول شان انقلابی را به مردم تحمیل نمایند مجلسی که با شعار اصلاح معیشت مردم روی کارآمد درحالی که هنوز اکثریت نمایندگان برای این فرایند اصلاح نشدند .
چگونه میتوان به دموکراسی رسید وقتی رییس مجلس آن بدون هیچ گونه گزارشی در اقدامی فرا قانونی بودجه تصویب شده را دستکاری و مفاد ومبالغ مصوب شده آن را برای نهاد های بخصوصی از جمله صدا وسیما و سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر نهادهای قدرت مند کشور اصلاح می نمایدکه سخنی از آن در صدا و سیما بصورت تخصصی برای سوء تفاهمات احتمالی بحث و تبادل نظر نمیگردد .
برای همگان این سئوال در ذهن هایمان تداعی میشود که چرا صدا و سیما به آن اعتنا نمیکند در حالی که موضوعی بسیار شوکه کننده در تاریخ ایران از آن یاد می شود و چرا مردم را اسرار خود نمیداند در حالی که بیشترین بودجه سالیانه کشور به این نهاد تخصیص داده میشود.
پس دموکراسی که از آن دم می زنیم کجا رفته است؟ معانی برگرفته از دموکراسی مگر حکومت مردم به مردم نیست که بارها در بوق کرنا در محافل از آن یاد میکنید؟ پس کو این دموکراسی که مردم آن روز به روز در میان اختلاسات فراگیر آقازاده ها تا کمر در سطل های زباله دنبال زباله گردی و تکدی گردی میروند تا شرمنده فرزندان خویش نشوند تا گرسنه شب ها سر بر بالین نذارند .
چگونه می توان به توسعه و پیشرفت و رشد اقتصادی دست یافت در حالی که افراد توانمند و خبره و کارشناس با کج سلیقهای و نگاه استصوابی شورای نگهبان در بیرون گود با ترسیم مسئولان این نهاد در حاشیه به سر میبرند.
چرا شورای نگهبان در برابر عملکرد خود در برابر تأیید صلاحیت افراد به هیچ نهادی پاسخگو نیست که فکر و ذکر آن شده قلع و قم یه حزب بخصوص در مقابل آن برای تدوین افکار حزب مورد نظر خود برای شکل گیری هسته قدرت آن همچون سناریوی مجلس یازدهم سنگ تمام میگذارد و اگر هم واقعاً بر دموکراسی اعتقاد راسخ دارید بگذارید مردم برای سرنوشت خود تصمیم بگیرند با رأی شان کسی را برای پذیرش مسولیت کشور صلاحیت دارد.
نگذاریم کشور همچون شهر بی کلانتر باشد افراد تندرو و افراطی در آن قدرت نمایی نمایند همچون احمدینژاد که مسئولان کشور را مورد خطاب قرار میدهد آنان را متهم به خرید جزیره میکند (مسئولان جزیره خریده اندتا درصورت خشم ملت به آنجا فرار کنند) سخنانی قابل تأمل در صورت صحیح بودن اظهارات ایشان که باید به حاد مردم توضیح داده شود.
منظور از سخنان احمدینژاد از بکار بردن این جملات چیست؟ چه کسی یا کسانی در آن نقش داشتند یا دارند؟ مهمتر از همه پول آن توسط چه نهادی پرداخت شده و هزار سئوالات مبهم در افکار مردم بی جواب خواهد ماند؟
در صورت کذب بودن سخنان ایشان چرا از سوی هیچ نهادی احضار یا محاکمه نمیشود بدلیل تشویش اذهان عمومی مردم منتظر پاسخ گویی مسئولان امر هستند در حالی که در آن سو حصر غیر قانونی غریب به ده سال به طول میکشداین گونه تناقص رفتاری از سوی قوه قضائیه برای چیست ؟
معنایش درست بودن این ادعاست؟صورت عدم برخورد با این اعمال و همچنین نگاه یکسویه شورای نگهبان در صلاحیت افراد باعث عدم به وجودآمدن دموکراسی در جامعه شده که مردم رابر سر دو راهی مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات قرار گرفتن برای برون رفت از این وضع موجود جامعه در برابر تندروی افراد افراطی و کاسبان تحریم که امرار معاش خود را در تحریم ماندن کشور می دانند اذعان به تحریم ندارند یا آن را کم اثر در زندگی مردم قلمداد میکنند و اصرار برعدم تصویب لوایح اف ای تی اف را دارند که چند صباحی در بین مجمع تشخیص مصلحت نظام و دولت را حال خاک خوردن است تا از اظهار نظر بعضی از غیر مسوولان اقتصادی نظام گرفته تا صف انتظار ایراد سخنرانی برای عدم پیوستن کشور به آن برای سیاسی قلمداد نمودن و رسیدن به مقاصد خود برای کسب صندلی ریاست جمهوری خود را به در و دیوار میکوبند
پس بهتر نیست برای حضور حداکثری مردم برای حل مسائل پیچیده کشور به رفراندوم همه پرسی روی آوریم تا مردم همچون گذشته بعد پیروزی انقلاب اسلامی ایران که با درایت و درخواست خود امام(ره) به اجرا درآمد برگزار شود تا مردم صلاح خویش را انتخاب نموده تا واقعاً طعم دموکراسی برخود ببینند تا استوارتر در جامعه بعنوان یه شخص صاحب نظر درحل مسائل پیچیده کشور برخود ببالند و امیدوارتر به زندگی بپردازند.
من الله التوفیق
www.ulkamiz.ir