درد دکتر بغداد درد مردم بود ، هیچ گاه جانب مردم را رها نکرد

پایگاه خبری اولکامیز – محمد خوجه ، انبارالوم:
با تاثر و تاسف فراوان خبر درگذشت دکتر رحمن شیرمحمدلی معروف به دکتر بغداد پزشک حاذق ؛ مردمدار و دلسوز شهرستان آق قلا همه اقشار مردم این شهرستان و ترکمن صحرا در اندوهی عظیم فرو برد فقدان اندوهبار این پزشک حاذق و مردمدار جبران ناپذیر است.
او هم پزشک بود و هم در حوزه سیاسی اجتماعی و فرهنگی فعال و پرتلاش بود . دغدغه او مشکلات مردم و حل آن بود.
دکتر بغداد شیرمحمدلی بر حسب ادای وظیفه ؛ تصمیم گرفت بخشی از هم خود را مصروف تلاش های عضویت در شورا شهر اسلامی کند تا اینکه در دوره سوم و چهارم شورا اسلامی وارد سنگر شورا اسلامی شد و همت و زمان خویش را صرف خدمت در سنگر شورا کرد.
افتخار آشنایی من با او در دوره سوم شورا اسلامی بود و بارها در جلسات و نشست ها دیدم که با تسلط کامل و با بیان زیبا و غرا و رسا از مطالبات و حقوق مردم دفاع میکرد و دلسوز مردم و جامعه بود نسبت به مسائل ومشکلات شهر و دیارش دغدغه داشت همواره تلاش کرد به طور همزمان درقامت چهره علمی و علم پزشکی و همچنین یک روشنفکر سیاسی اجتماعی فعالیت کند .
بزرگمرد صحرای ترکمن مرحوم دکتر بغداد شیرمحمدلی فردی شجاع ؛ نترس و منتقد بود که این صفات نمونههای که در شخصیت و رفتار او شاخص بود.
او همواره به انتقاد و نقد اوضاع نابسامان وساختارهای سیاسی اجتماعی و فرهنگی منطقه و جامعه پرداخت . فعالانه کار کرد؛ اندیشید ؛ تلاش کرد نقد ها و پیشنهادات و سخن ها گفت تا شاید گوش شنوا پیدا شود.
او محترم بود و حرمت می داشت ولی اهل چاپلوسی؛ تملق گویی وچرب زبانی نبود بی پروا و صریح ؛ رک و شفاف سخن میگفت و مصمم با قامتی بلند در سنت انتقادی ایستاد و تکان نخورد و در گرفتن و دفاع حق و حقوق مردم احساس مسئولیت میکرد و کوتاه نمی آمد حرف که می زد حرف حساب بود و حرفهایش پرمعنا و حکم غذا را داشت.
چهره باز و خندان و رفتار با مهر محبت داشت و مهربان و دلسوز بود اما در قبال زیاده خواهان و بی عدالتی ها سرسخت بود.
دکتر رحمن شیرمحمدلی (دکتر بغداد ) اولین رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان اق قلا انتخاب و منصوب شد و به عنوان مدیریت دانشگاه پیام نور در حوزه دانشگاه و علم نیز فعالیت کرد.
او حس همنوع دوستی؛ متواضع و با گذشت بود وکینه به دل نمیگرفت و خدمت و کار برای مردم را در سرلوحه کار خود داشت و در حد توان خود خدمت به مردم دوید و سخت کوشید ؛ دفاع کرد؛ صادقانه وشجاعانه هشدار داد و راهکارهای مناسب برای شهر و منطقه خود ارائه داد و آنچه از دستش بر می آید انجام داد.
خلاصه در یک کلام ؛ درد دکتر بغداد درد مردم بود هیچ گاه جانب مردم را رها نکرد بر عهدش با مردم وفادار ماند.
آری؛ انسان مسافر است و دنیا مسافرخانه است روزی از این مسافرخانه کوچ کرد باید انسان آمادگی برای سفر آخرت توشه ی از اعمال صالح و نیک و خوبی ها را داشته باشد.
خداوند متعال “مرگ زندگی را آفرید تا بیازماید که کدامتان نیکوکارترید و اوست ارجمند وعزتمند و آمرزنده .” (سوره ملک ایه۲) تا اینکه دکتر رحمن شیرمحمدلی در حال خدمت صادقانه به مردم و فعالیت در حوزه سلامت و اجتماعی بودند که براثر سکته قلبی بامداد دوم شهریور ۱۴۰۲ درگذشت .
او سیمای ماندگار حوزه سلامت و فعالان سیاسی و اجتماعی شهرستان اق قلا و منطقه ترکمن صحرا است .
مردم ترکمن صحرا به ویژه مردم شریف و خونگرم و قدرشناس شهرستان اق قلا از او به نیکی یاد خواهند کرد و هیچ گاه یاد او و خدمت صادقانه و خاطره دکتر بغداد را فراموش نخواهند کرد .
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز / مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
روحش شاد یادش گرامی باد
www.ulkamiz.ir



باعث خوشحالی است که یکی از نویستدگان کانال اولکامیز حق مطلب را بطور اعم درباره پزشکان عمومی و بطور اخص در مورد مرحوم دکتر بغداد شیرمحمدلی بجای اورده است مزید امتنان است که این اقای علی بشارتی را هم با واقعیت بیشتر اشنا نموده و حداقل برای جبران مافات , حق مطلب را در مورد دکتر بغداد انجام دهد