پایگاه خبری اولکامیز – درنه صفائی برج:خبرنگار؛ظهر امروز مراسم افتتاحیه طرح ملی شنای دانش آموزان و آیین بهره برداری از استخر شهدای دانش آموز شهرستان گنبدکاووس برگزار شد.
این مراسم با حضور مسئولین شهرستانی و استانی انجام شد،فرماندار ویژه گنبدکاووس طی این مراسم عنوان کرد:آموزش و پرورش بسیار مقدس است و فرمانداری در کنار این ارگان است.
مدیرکل آموزش و پرورش در این مراسم از شرایط پساجنگ صحبت کرد و مردم را عاشق وطن دانست وی با اشاره به اینکه ۷ معلم و ۳۰ دانش آموز در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند،یاد و خاطره این عزیزان را گرامی داشت.
نظری افزود:امروز افتتاحیه طرح ملی شنای دانش آموزی است و استخر نیز پس از رفع نواقص به بهرداری رسید و در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد که بیانگر دستاورد نظام است.
امام جمعه گنبدکاووس نیز ضمن تبریک به خانم رزاقی رئیس جدید اداره آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس گفت:سکان آموزش و پرورش دست فردی است که آگاهی کامل از موضوعات دارد.


