فرهنگی

از کلاس های چندپایه و عشایری مراوه تپه تا معاونت آموزش ابتدایی کلاله

پایگاه خبری اولکامیز -ناصر اونق غراوی:

حاج عزیز پقه با اینکه استعداد و توانایی قبولی در رشته پزشکی را داشت با عشق به آینده فرزندان این مرز  و بوم  معلمی را انتخاب کرد .
در کلاس های چند پایه و عشایری و دوز بانه روستاهای مراوه تپه  با ابتکار روش های نوین تدریس و با جان و دل در کلاس درس برای یادگیری و وبالفعل کردن استعدادهای دانش آموزان تلاش کردند .

او مدیر آموزگار مهربان نخواست فرصت یادگیری خاموش شود,با بیتوته در مدارس ظهر ها هم کلاس درس تشکیل میداد و دلش را پناه  بچه ها میکرد.

امروز دیوارهای آن مدارس شاهد دفتر های باز ,نگاه های مشتاق و لبخندهایی اند که می گویند: دانش راهش را پیدا میکند وقتی با جان و دل برای شکوفایی استعداد های کودکان تلاش کنید و وی در این راه با صداقت قدم  گذاشت و امروز با کوله بار تجارب دو دهه دنبال بالفعل کردن استعدادهای دانش آموزان شهرستان کلاله است .

با برنامه ریزی تخصصی برای کلاس های ابتدایی که فنداسیون و شالوده‌ی تعلیم و تربیت است ,میخواهد کاری بزرگ در ابتدایی کلاله انجام دهند.

پقه با تعامل و ارتباط بالا با همکاران تعامل دارند و با تاکید  به افزایش انگیزه همکاران تلاش میکنند.

امروز شرق استان و در شهرستان کلاله شاهد انتصاب جوانی است که آمده است حوزه ی آموزشی شهرستان را با روش های نوین و حرفه ای مدیریتی و با تعامل و همیاری همکاران و کارشناسان متحول نماید.

قطعا وجود دلسوزانی امثال عبدالعزیز پقه درکنار کار جهادی و میدانی و انرژی جوانی و تعامل بالا روند تعلیم وتربیت رابه سمت مثبت سوق خواهندداد.

ایشان دنبال تقویت  روح عمومی مدرسه و کلاس ها است تا فرصت هایی مناسب برای دانش آموزان  فراهم کنیم تا احساس موفقیت و برتری  و اعتماد به نفس دانش آموزان افزایش یابد.

www.ulkamiz.ir

 


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا