گزارشمطالب ویژه

“ترشه پت”؛ عطر و طعمی مقدس از دل تاریخ مینودشت

پایگاه خبری اولکامیز-زهرا قزلسفلی:خبرنگار؛ قرن‌هاست که عطر دل‌انگیز “ترشه پت”، فضای مراسم نذری مینودشت در روستاهایی همچون پرسه سو را معطر کرده است. این غذای اصیل که حامل خاطرات نسل‌ها ایمان و همدلی است، امروز نه‌تنها یک خوراک، بلکه گنجینه‌ای از فرهنگ و هویت این دیار محسوب می‌شود.  

هر لقمه از این غذای منحصربه‌فرد، حاصل هنر آشپزی زنان چیره‌دست مینودشتی است که طعمی به یادماندنی خلق می‌کنند. این طعم بی‌نظیر که مهم‌ترین ویژگی “ترشه پت ” است، هر رهگذری را به سفره‌های نذری این منطقه می‌کشاند.  

در مناسبت‌های مذهبی به‌ویژه ایام محرم و مراسم سوگواری، این غذا تبدیل به نمادی زنده از وحدت، ایمان و میهمان‌نوازی مردم مینودشت در روستاهایی همچون پرسه سو می‌شود. پس از گذشت سده‌ها، “ترشه پت” همچنان گرمی‌بخش ضیافت‌ها و پیونددهنده دلها باقی مانده است.

برای مشاهده ویدئو روی لینک زیر کلیک کنید:

“ترشه پت”؛ عطر و طعمی مقدس از دل تاریخ مینودشت


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا