اجتماعی

توضیحی بر نوشتار طاهرسارلی در خصوص دلایل شکست

پایگاه خبری اولکامیز- اخیرا طاهر سارلی فعال سیاسی ترکمن مقیم در پایتخت در چند بند دلایل شکست کاندیداهای ترکمن در  شورای شهر گنبد را بیان کردند که نظر شخصی ایشان است و نگران آینده شهر تاریخی گنبد قابوس میباشند، ولی در دو مورد بهتر بود به صورت موشکافانه ورود میکرد.

در بند دوم عدم انسجام را یکی از دلایل شکست کاندیداهای ترکمن اعلام کرده اند . در جواب باید عرض شود اگر انسجامی بین آنان بود شکستی پیش نمی آمد این جزو آرمانهاست چه کسی یا کسانی  باعث وحدت و پیروزی ترکمنها در انتخابات میشوند؟نوشتن و تئوری پردازی کار اولیه است اما عمل آن کار بس سنگین و دشواری میباشد و هر کسی یا کسانی جسارت ورود به آن را ندارند.

وی در بند سوم اذعان داشته اند: در انتخابات گذشته مجلس یاشولیهابه بیراهه رفته اند.

اولا- دلایل بیراهه رفتن یاشولیها باید نقد منصفانه بشود چرا محاسن یاشولیها را نمیگویند؟ قطعا مهمترین شکست در دوره ششم شورای شهر نبود یاشولی هاست.

ثانیا- مشارکت در انتخابات شکست و پیروزی دارد در سه مرحله یاشولیها پیروز شدند و در یک مرحله شکست خوردند شکست آنان دلیل نمیشود به بیراهه بروند در ضمن بهتر است موارد بیراهه رفتن یاشولیها را میتوانید با ادله اعلام بدارید بزرگواران استقبال خواهندکرد. حتما یک جریان اجتماعی ایراداتی خواهند داشت قطعا محاسن  بیشتر آنان معایب اندکشان را پوشش میدهد.

ثانیا- در انتهای بند یاد شده اعتراف کردید یاشولیها برای انتخابات شورای شهر حفظ شوند به نظر میرسد کار آسان و سهل برای جمع اجتماعی یاشولیها هنرنمایی درانتخابات شهری است اما فراموش نکنیم تشکیل مجمع یاشولیها در گام اول ورود به انتخابات نمایندگی مجلس بود هر چند کار سختی است ولی شدنی، درضمن یاشولیهای انتخاباتی نماینده تمام اقشار و گروهای اجتماعی ترکمنها و شهروندان گنبدی را در بر نمیگیرد آنان نماینده بخشی از ترکمنها و شهر گنبد هستند که آنان را میپذیرند و در جمع آنان فعالیت میکنند و اجماع و طرح یاشولیها را تائید و برای وحدت تسلیم برنامه های آنان میشوند و تعهد میدهند.

ثالثا- جنابعالی چرا ازکاندیدایی در شورای شهر و مجلس انتقاد نمی کنید علیرغم تعهد اخلاقی و …. به یاشولیها بعد از اینکه گزینه یاشولیها قرار نمیگیرند عهد خود را شکسته دوباره به میدان می آیند. یادمان باشد از چندین کاندیدای ریز و درشت یک نفر از گنبد راهی مجلس میشود و برای شورای شهر از بین چندین کاندیدا ۷نفر به پارلمان محلی راه میابند.

رابعا- در هر تشکیلات قانونی و شبه قانونی و محلی، قومی ایرادات بسیار است هدف رسیدن به مقصد و اتحاد بخشی از قومی است که در حق او بنابه دلایلی تبعیض روا میشود، قطعا در چنین تشکلها خصوصا بعد از ورود به انتخابات شکست را قبول کنیم، اگر تشکیلات انتخاباتی همیشه پیروز بشود به آن شک کنید.

در خاتمه آرزوی توفیق دارم برای دوست بزرگوارم طاهر سارلی و نیک میدانم برای ایل خود نگرانی هایی دارد که قابل توجه و محترم است .

اگر جسارتی از سوی حقیر صورت گرفته عذرخواهی میکنم.

آنامحمدبیات / اول تیرماه ۱۴۰۰

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا