اخبار

رونمایی از پلاک منطقه آزاد اینچه‌برون

؛ دروازه شمالی گلستان به عصر جدید تجارت گشوده شد

پایگاه خبری اولکامیز – درنه صفائی برج؛ خبرنگار:

صبحی آرام اما تاریخی در اینچه‌برون رقم خورد؛ جایی که مرز، تنها خط جدایی نیست، بلکه پلی است میان رویا و واقعیت. در آیینی با حضور استاندار گلستان، سردار مومنی جانشین پلیس راهور کشور، مجمع نمایندگان گلستان در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل منطقه آزاد تجاری–صنعتی اینچه‌برون و جمعی از مدیران و مسئولان استانی، نخستین پلاک خودروهای منطقه آزاد رونمایی شد.

پلاکی که بر سپر نخستین خودرو نشست، تنها فلزی براق نبود؛ نشانه‌ای بود از عبور یک منطقه از سکوت به صدا، از رکود به حرکت.

اینچه‌برون، دروازه شمالی گلستان، حالا به نامی تازه در نقشه تجارت بدل می‌شود؛ جایی که مرزها دیگر دیوار نیستند، بلکه پنجره‌اند؛ پنجره‌ای رو به فرصت، همکاری و زندگی.

در حاشیه این آیین، نخستین خودرو با پلاک «IN» در حضور مسئولان شماره‌گذاری شد؛ حروفی که از این پس، بر جاده‌های مرزی گلستان خواهد درخشید و نام اینچه‌برون را بر سپر خودروها خواهد نشاند.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا