اخبار

واژگونی مینی بوس در مراوه‌تپه / یک کشته و ۱۳ مصدوم

پایگاه خبری اولکامیز –  معاون فرماندار مراوه‌تپه از واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در جاده «کلاله- مراوه‌تپه» خبر داد و گفت: براثر این حادثه، راننده این خودروی عمومی جان خود را از دست داد و ۱۳ سرنشین آن مصدوم شدند.

خدایار سیفی روز جمعه افزود: این حادثه شب گذشته و در ۱۵ کیلومتری مراوه‌تپه و سراشیبی‌های محدوده «چناران» رخ داد و راننده مینی بوس با وجود انتقال به بیمارستان «علوی» این شهرستان و تلاش کادر پزشکی جان خود را از دست داد.

وی اضافه کرد: ۱۳ سرنشین از ۱۴ سرنشین دیگر این حادثه که دچار مصدومیت جزیی شده بودند توسط نیرو‌های اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی شهر‌های مراوه‌تپه، کلاله و گنبدکاووس منتقل شدند.

سیفی ادامه داد: بیشتر مصدومان واژگونی مینی‌بوس سرپایی مداوا و از مراکز درمانی مرخص شدند


معاون فرماندار مراوه‌تپه همچنین گفت: چهار مصدوم باقی مانده در مراکز درمانی هم که وضعیت عمومی خوبی دارند امروز از مراکز درمانی ترخیص می‌شوند.

وی درخصوص علت حادثه افزود: به گفته سرنشنیان، نقص فنی در سیستم ترمز مینی‌بوس علت این حادثه بوده است.

سیفی اضافه کرد: سرنشینان این خودروی عمومی از اهالی گنبدکاووس و عضو چند خانواده و فامیل هستند که برای گردشگری و اقامت در یکی از بوم گردی‌های منطقه «قازانقایه» مراوه‌تپه درحال عزیمت به این شهرستان بودند.

شهرستان مرزی مراوه‌تپه حدود ۶۷ هزار نفر جمعیت دارد. / سایت آفتاب

WWW.ULKAMIZ.IR


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا