پاسخ به مطلبی در باره انتخابات شورای شهر کلاله

پایگاه خبری اولکامیز- حاج رضا قلی تمک در پاسخ به مطلب رسول جعفری نوشت :
سلام . دوست عزیز مطالب حضرتعالی از جهاتی قابل دفاع و از جهاتی نیز قابل انتقاد و مردود.
حضرتعالی بصورت کلی و غیر واضح با یک دیدگاه غیر شفاف مطالب خود را نوشته اید اما راهکاری که میشد از این بن بست سیاسی برای قوم ترکمن چه خواسته و چه ناخواسته از طرف هر که طراحی شده و بتوان اژ آن خارج شد ارائه نداده اید بلکه تفسیر کلی از موضوع بیان نموده اید.
در هر جامعه ای برای رسیدن به نتیجه و یا نهایت ماجرا از روشهای نظر سنجی از اکثر گروهها توجه می شود که در هیچکدام از انتخابات رعایت نمی شود.
در دو دوره قبلی انتخابات مجلس به شخصه وقتی از افراد مختلف سوال می کردم مناسب ترین گزینه برای انتخابات چه کسی است حدود ۷۰ درصد از یک نفر نامبردند نتیجه نهایی صندوق نیز آنرا تایید نمود.
در دوره اخیر مجلس نیز همین مصداق مشهود بود اما متاسفانه همان عزیز صحنه را ناخواسته ترک و همه را به شوک فرو برد.
دوست عزیز بهتر می بود یک نگاه اجمالی به رابطه آرا ۵۰ نفر یاش اولیها و نتیجه بدست آمده از صندوق توجه می کردید خود گواه و گویای مطالب است.
همچنین اگر نگاهی گذرا بر وضعیت موجود سیاسی اجتماعی در سطح کلی در دو بعد مجموعه ( فردی و گروهی )کاندیداهای اقوام مختلف بیندازیم شاهد تفاوت فاحشی هستیم.
قصد کوچک نمودن دوستان و عزیزان خود را ندارم. اما بایستی برخی واقعیتها را گرچند تلخ است بپذیریم.
همه عزیزان لیاقت انتخاب شدن و شایستگی بالاتر از شورا را دارا هستند، اما وقتی بخواهیم افراد را در ملاک و معیار فردی قرار دهیم چه توانایی رقابت اسمی با داوطلبان اقوام دیگر را دارا بودند؟
در هر جامعه ای افراد برای تصاحب هر نوع کرسی نیاز به شاخصه های مهم را دارند و در هر جامعه ای نیز صدق می کند، و آنها عبارتند از : قدرت، وجهه و ثروت.
با این شاخصه کدامیک از افراد ما با داشتن این فاکتورها توان رقابت بهتر با افراد منتخب فعلی را می توانستند دارا باشند، آیا در زمان خودش به این مسایل فکر کردیم؟
آیا به سبد آرای خود توجه کافی نمودیم؟
رقابت طایفه ای در روستاها فراتر از شهر بود هر گروهی برای رسبدن به اهداف ذهنی خود ائتلافی تشکیل داده و تمام فامیل ساکن شهر را به روستا می کشید، در برخی روستاها منجر به درگیری و حضور پلیس شد قبل از انتخابات سعی نمودیم فاصله ایجاد شده میان داوطلبان هر روستا را کم کرده و از خروج افرادمان از شهر چاره اندیشی کنیم؟
قطعا خیر.
در اینجا کار یکی از داوطلبان در این مورد خاص جای تقدیر دارد که از قبل مدیریت کرده بود ؟
کدامیک از داوطلبان ورودی از روستاها به این موضوع اهمیت داده و داوطلبان روستایشان را مدیریت کرده بودند؟
گذشته از همه این گفته ها مسایل اساسی در کلاله وجود دارد که خواسته با ناخواسته به آنها توجه نمی شود، که با توجه به آنها میشد تهدیدها را تبدیل به فرصت نمود و همچنین راه را برای انتخابات بعدی هموارتر کرد.
نه تنها فرصتها بدست نیامد بلکه فرصت تبدیل به تهدید شد.
ناخوسته راههای رسیدن به نتایج بعدها را نیز سخت تر کرده و فاصله ها را بیشتر نمود. یعنی دوراندیشی از بین رفت.
www.ulkamiz.ir