اجتماعی

چه کسانی از تخریب کاندیداهای شورای شهر منفعت می برند؟

پایگاه خبری اولکامیز-  فرحناز ایگدری ، فعال اجتماعی : بر خلاف انتخابات ریاست جمهوری که در سطح کلان و ملی برگزار می شود در انتخاباتی مانند انتخابات نمایندگی مجلس و شوراهای اسلامی(پارلمانی محلی) وجه محلی آن پررنگ تر از وجه عمومی آن است.

در معنای مطلق انتخاباتی که در عدم حضور احزاب قوی و دموکراتیک برگزار می شود به جای استفاده از افراد کارآمد و متخصص با رزومه ی کاری مشخص علی الخصوص در انتخابات محلی به جای در نظر گرفتن دیدگاهی علمی و تخصص و تجربه ی آکادمیک افراد در امور شهری و اجتماعی مولفه هایی چون قومی ، قبیله ی ، مذهبی غالب است.

انتخاباتی که نوع و میزان بهره برداری مولفه های فوق الذکر در گزینش نهایی افراد تعیین کننده است مضافاً به اینکه این عرصه مبتلابه افراد و اشخاصی است که به دلیل فعالیت های آنان در عرصه ی انتخابات و بافت سنتی و قومی این جوامع با توجه به وزن اجتماعی خود در جاهایی از عرصه ی انتخابات صحنه گردان فضای موجود می شوند.

در چنین فضای مسمومی که عدم شفافیت حرکات سیاسی و اجتماعی و پنهان کاری های ناشی از آن که باعث محو و نابودی منافع شهری، روستایی و اجتماعی دراز مدت می شود .

در حالیکه بازیگردان های آنها از علم سیاست فقط زد و بندهای سیاسی و ترور شخصیت هایی را که از این معادلات پرهیز می‌کنند یاد گرفته اند هیچ تعریف مشخصی از خط قرمز اخلاقی برای افراد و فعالین این عرصه وجود ندارد.

در صورتی که به باور و اذعان همگی صندلی شورای شهر بیشتر صندلی خدمت است تا صندلی قدرت سیاسی، با این حال برای رسیدن به این جایگاه شهری نیز از هر گونه بی اخلاقی سیاسی و اجتماعی فرو گذاری نمی کنند.

با این اوصاف بماند شرح حال رسیدن به صندلی نمایندگی مجلس…

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل…..

نمونه بارز این بی اخلاقی اجتماعی چت های فیک و قلابی بود که اخیرا از یک حساب کاربری ناشناخته در فضای مجازی علیه یکی از کاندیداهای خانم نشر یافت هر چند ایشان حق شکایت کیفری با استناد به ماده ی ۷۴۶ قانون تعزیرات ذیل جرایم هتک حیثیت و نشر اکاذیب قانون جرایم رایانه ای را برای خود محفوظ میدارد و از هر گونه تلاش قانونی برای شناخته شدن مباشر یا مباشرین جرم صورت گرفته فرو گذاری نخواهد کرد.

ولی بسیار پسندیده بود که همانگونه که در فصل انتخابات بنا به ملاحظات سیاسی و اجتماعی کلیه ی دستگاههای انتظامی و امنیتی در حالت آماده باش کامل قرار دارند بخش پلیس فتا نیز بعنوان ضابط قضایی با استفاده ی از تجهیزات فنی و به روز، تحت نظر دادستان و مقام قضایی محترم به پرونده ها و جرایم صورت گرفته خارج از نوبت و در اسرع وقت رسیدگی کرده تا ضمن نشان دادن قاطعیت و رسیدگی سریع خود به دور از هر گونه اطاله ی وقت،نشان دهد که حیثیت شخصی و اجتماعی کاندیداهایی که فقط با انگیزه ی آبادانی شهر به عرصه ی انتخابات ورود کرده اند بسیار مهم تر است که اینگونه ملعبه ی افراد بی اخلاق و قانون گریز نباشد.

به دو دلیل پلیس فتا در این موقعیت باید در خط مقدم قرار گیرد:

۱-بنا به آموزه های دینی و در راستای عمل به توصیه ی بزرگان دینی که فرموده آمد حرمت مومن از حرمت کعبه بالاتر است.

۲- بنا به خصوصیات انتخابات این دوره که به علت شیوع کرونا ویروس و رشد فزاینده ی فضای مجازی طبعا جرایم مربوط به تخریب و تخدیش حیثیت و اعتبار خانوادگی ، اجتماعی کاندیداها و هواداران آنها به کرات اتفاق خواهد افتاد لذا می طلبد که قانونگذار و ضابطین قضایی در راستای برخورد قاطع و سریع با مرتکبین و نشر دهندگان اکاذیب و توهین کنندگان اقدام عاجل مبذول دارند ….

عنوان کردن این امر از سوی ضابطین قضایی که تخریب حیثیت و آبروی کاندیداها از عوارض ثانویه ی انتخابات است و رسیدگی به جرایم رایانه ای در رسیدگی های قضایی پروسه ای طولانی را می طلبد هیچ گونه وجاهت قانونی ندارد .

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا