اخبار

ولی پور، به نام مادرش مدرسه می سازد

پایگاه خبری اولکامیز – باخبر شدیم که حاج نازمحمد ولی پور نماینده ادوار مجلس و یکی از چهره های شناخته شده غرب ترکمن صحرا به نام مادر عزیزش مرحوم اغول جان حاجی ضروری در منطقه مرزی و محروم کومیش تپه مدرسه می سازد.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار اولکامیز در باره افتتاحیه این مدرسه گفت: مراسم افتتاحیه مدرسه راهنمایی ۸ کلاسه روستای قلعه جیق بزرگ شهرستان گمیشان فردا ( ساعت ۹ صبح روز یک شنبه نوزدهم بهمن ماه ۱۴۰۴ ) با حضور آقای مهیایی معاون عمرانی استاندار گلستان، مسئولین محلی و شخصیت های فرهنگی اجتماعی منطقه برگزار می گردد.

ولی پور افزود: این مدرسه به نام مادر عزیزم اوغل جان حاجی ضروری نامگذاری خواهد شد.

وی در پاسخ به این سئوال که چطور روستای قلعه جیق بزرگ را برای مدرسه سازی انتخاب کردید اظهار داشت: مکان مدرسه را  اداره کل آموزش و پرروش با توجه به اولویتش مشخص می کند. قلعه جیق یکی روستاهای مرزی شهرستان گمیشان می باشد که نیاز شدیدی به مدرسه داشت.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا همه هزینه های ساخت مدرسه را جنابعالی پرداخت کرده اید اعلام کرد: مطابق آیین نامه آموزش و پرورش برای ساخت مدرسه در روستاها، خیرین یک سوم  هزینه را پرداخت می کنند و دو سوم آن را خود آموزش و پرروش هزینه می کند.

قلعه جیق بزرگ حدودا در ۱۵ کیلومتری شرق شهر تاریخی کومش دپه قرار دارد.

WWW.ULKAMIZ.IR


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا