مطالب ویژه

چرا گنبد کاووس نانوایی سنگک دولتی ندارد؟ / سنگک ۲۵ هزار تومانی در توان سفره‌های محروم نیست

آقای فرماندار؛ تأمین نان سنگک یارانه‌ای برای 400 هزار شهروند کار سختی است؟!

پایگاه خبری اولکامیز –  اکبر پیرا

نان، اصلی‌ترین بخش سبد غذایی خانواده‌ها و نماد برکت سفره‌های مردم است. با این حال، وضعیت توزیع و پخت نان در شهرستان گنبدکاووس – دومین شهرستان پرجمعیت استان گلستان با جمعیتی فراتر از ۴۰۰ هزار نفر و بیش از ۱۰۰ روستا – با کاستی‌ها و گلایه‌های جدی مواجه شده است.

در کمال ناباوری، در حال حاضر حتی یک واحد نانوایی سنگک با آرد دولتی (یارانه‌ای) در سطح شهرستان گنبدکاووس فعال نیست. تنها واحد سنگک دولتی شهر مدت‌هاست که به تعطیلی کشیده شده و تمامی نانوایی‌های سنگک موجود به سمت «آزادپز» سوق یافته‌اند؛ موضوعی که قیمت یک قرص نان سنگک را به ۲۵ هزار تومان رسانده است.

این رقم برای قشر کارگر، بازنشستگان و خانواده‌های کم‌درآمد و پرجمعیت منطقه باری سنگین و غیرقابل‌تحمل به شمار می‌رود.

دردناک‌تر آنکه بارها شاهد بوده‌ایم اهالی شریف و زحمتکش روستاهای دوردست و نوار مرزی، برای تهیه چند قرص نان سنگک  – که برای بیماران یا افراد خاص خانواده‌شان ضروری است – مسافت‌های طولانی را تا مرکز شهرستان طی می‌کنند و در نهایت با قیمت‌های گزاف مواجه می‌شوند.

مردم نجیب، صبور و انقلابی این دیار همواره در تمام صحنه‌ها و گردنه‌های حساس پای‌بندی خود را به میهن و آرمان‌های انقلاب به اثبات رسانده و هزینه‌های فراوانی را برای حفظ این مرز و بوم متحمل شده‌اند. سزاوار نیست که چنین مردمی برای دسترسی به ابتدایی‌ترین حق خود یعنی «نان سنگک یارانه‌ای و باکیفیت» در مضیقه باشند.

انتظار مردم شریف گنبدکاووس از فرماندار محترم و کارگروه آرد و نان شهرستان این است که رفع این معضل ساده اما حیاتی را در اولویت قرار دهند. راه‌اندازی و احیای چند سهمیه نانوایی سنگک دولتی در نقاط مختلف شهر و بخش‌های تابعه، کمترین پاسخی است که می‌توان به صبوری و وفاداری این مردم نجیب داد.
امید است با نگاه دلسوزانه و اقدام عاجل متولیان امر، این خواسته برحق مردمی را به سرعت برآورده شود.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا