نقدی بر یک مطلب

پایگاه خبری اولکامیز – مراسم توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی و نوشت افزار سی ام شهریور در مسجد امام حسن عسگری گنبد برگزار شد. محمد شهرکی خیر و نیکوکار شناخته شده که بانی این مراسم بود در بخشی از سخنان خود در حضور خبرنگاران به اهمیت نقد اشاره کرد و از نقد دلسوزانه و خیرخواهانه استقبال نمود.
در پی آن مطلبی با عنوان « چند نکته در خصوص کمک۸۲ میلیارد تومان محمد شهرکی » به قلم عطامحمد فروز در اولکامیز منتشر شد.
به دنبال آن یکی از همکاران رسانه ای که خواست نامش اعلام نشود در نقد مطلب مذکور نوشته ای ارسال نمود. هر چند که اصول رسانه ایجاب می کرد مطلب فوق الذکر با ذکر نام نویسنده درج شود ولی اولکامیز به جهت روشنگری بیشتر و انعکاس دیدگاه های متفاوت اقدام به نشر آن می کند:
بنده خدایی بنام عطا محمد فروز در پایگاه خبری اولکامیز یه نقدی به مراسم حاج آقا شهرکی زده که در برخی کانالهای خبری از جمله اخبار جذاب گنبد هم بازنشر شده/ بنده نه از طرف حاج آقا شهرکی بلکه بهعنوان همکار رسانهای، جهت استحضار جنابعالی و آن بنده خدا مطالب ذیل اعلام میگردد:
ا- آمار دانش آموزان کم برخوردار که به نقل از رئوفی مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس ۱۴۰۰ نفر ذکر شده و گفته بقیه بستهها یعنی ۸۴۰۰ تای دیگر کجا توزیع شده یا میشه؟
من هم در جلسه بودم اولا رئوفی گفت تا الان ۱۴۰۰ دانش آموز کم برخودار در مدارس توسط مدیران شناسایی شدند
ثانیا براساس آمار رسمی، فقط کمیته امداد شهرستان ۴۲۰۰ دانش آموز تحت حمایت دارد؟
ثالثا در مراسم آقای شهرکی که شما هم حضور داشتید، معاون کمیته امداد گلستان هم گفت که این نهاد ۲۲ هزار دانش آموز تحت حمایت دارد؟
رابعا بستههایی که حاج آقا شهرکی تهیه کرده و در مراسم هم اعلام شد علاوه بر استان گلستان در چند استان کم برخودار کشور از جمله خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان هم ارسال و توزیع میشه.
برای بقیه مطالب ذکر شده توسط آقای فروز احتمالا خود حاج آقا یا دفتر ایشان درصورت صلاحدید جوابیه خواهند داد.
www.ulkamiz.ir



