چرا استقلال با عظیم جزیده قرارداد نبست؟

پایگاه خبری اولکامیز-درنه صفائی برج:خبرنگار
ناصرقلی سارلی، مدیر باشگاه استقلال گنبدکاووس، دلایل عدم عقد قرارداد با عظیم جزیده را تشریح کرد.
سارلی گفت جزیده پیش از نهاییشدن مذاکرات و بدون صدور حکم رسمی، در یک مصاحبه تلویزیونی خود را سرمربی استقلال معرفی کرده بود؛ اقدامی که از نظر باشگاه، خارج از چارچوب حرفهای و مغایر با روند اداری اعلام شد.
او همچنین به بینظمی در روند معرفی بازیکنان اشاره کرد و توضیح داد که هشت بازیکن انتخابیِ جزیده در روز تعطیل و برخلاف اطلاعرسانی باشگاه برای حضور مراجعه کردند؛ در حالی که قبلاً اعلام شده بود آن روز برای مراجعه مناسب نیست.
مدیر باشگاه در ادامه افزود: اختلاف مالی نیز یکی از محورهای اصلی عدم توافق بوده است؛ چراکه جزیده مبلغ بالایی پیشنهاد کرده و با درخواست باشگاه برای کاهش رقم قرارداد همراهی نکرده است.
سارلی تأکید کرد: مجموع این عوامل سبب شد باشگاه استقلال از جذب عظیم جزیده منصرف شود.
www.ulkamiz.ir



جناب سارلی درسته که شمازحمت کشیدید اسپانسرآوردید ولی باوجود این همه مربی درجه یک خودگنبدحضوردارند آوردن سرمربی که نه کارنامه داره نه عقبه درست وحسابی درست نبود