اجتماعیاخبار

نشست محله‌محور با هدف بررسی و پیگیری مسائل مردم در فرمانداری گنبدکاووس برگزار شد

پایگاه خبری اولکامیز-درنه صفائی برج:خبرنگار؛نشست محله‌محور با هدف بررسی و پیگیری مسائل و مطالبات مردم، با حضور حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان و معاونان وی، در محل فرمانداری گنبدکاووس برگزار شد.

به گزارش اولکامیز، حمیدی در این نشست با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت مردم برای حل مسائل مردم، اظهار کرد: باید از توان و ظرفیت خود مردم برای شناسایی و رفع مشکلات محلات استفاده شود.

وی با اشاره به اهمیت تشکیل شورای راهبری محله‌محوری افزود: افرادی باید وارد این شورا شوند که از حوصله، انگیزه و توان کافی برای پیگیری مسائل برخوردار باشند و مردم نیز آنان را قبول داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان با بیان اینکه شورای راهبری محله‌محوری برای خدمت به مردم تشکیل می‌شود، تصریح کرد: این شورا حقوقی دریافت نمی‌کند و فعالیت آن برای مردم و به‌صورت رایگان انجام می‌شود؛ بنابراین باید از ظرفیت افراد توانمند و باتجربه، به‌ویژه بازنشستگان، نیز در این مسیر استفاده کرد.

حمیدی همچنین بر ضرورت مشخص بودن مسیر فعالیت و برگزاری جلسات تأکید کرد و گفت: مردم باید خودشان افراد سالم و مورد اعتماد را برای حضور در این شورا انتخاب کنند و نمی‌توان از پیش تعیین کرد که چه کسی باید در این جایگاه قرار گیرد.

وی ادامه داد: با حضور اعضای شورای راهبری محله‌محور، مردم می‌توانند مشکلات محله خود را شناسایی کرده و در روند رفع آن مشارکت داشته باشند. همچنین در این فرآیند، فرهنگ خدمت‌رسانی مردمی و مشارکت اجتماعی آموزش داده و تقویت می‌شود.

در این نشست، مسائل و ظرفیت‌های مربوط به اجرای طرح محله‌محوری و چگونگی مشارکت مردم در شناسایی و پیگیری مشکلات محلات مورد بررسی قرار گرفت.


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا