آقای حمیدی تهدید نکنید

پایگاه خبری اولکامیز – لطیف ایزدی* :
در ششمین روز هفته دولت مراسم متمرکز افتتاح پروژه های کشاورزی، اقتصادی و عمرانی شهرستان گنبد با حضور پرتعداد مسئولین و جمع کثیری از فعالان اجتماعی، معتمدین، فرهنگیان، کشاورزان، دامداران، خبرنگاران و اهالی رسانه در سالن دانشگاه آزاد گنبد برگزار شد.
طبق اعلام قبلی قرار بود که آقای نوری قزلچه وزیر کشاورزی و طهماسبی استاندار گلستان در مراسم حضور داشته باشند که محقق نشد و آنها ساعاتی بعد به گنبد آمدند و به افتتاح چند پروژه مهم پرداختند.
در این مراسم ابتدا هاشمی فرماندار شهرستان از اقدامات خود و افتتاح پروژه ها گزارش داد. سپس نماینده گنبد سخن گفت. مهندس آق ارکاکلی در بخشی از سخنانش به عدم حضور وزیر کشاورزی انتقاد کرد.
سخنران سوم مراسم معاون سیاسی استاندار گلستان بود که سخنانش چالشی شد.
این بخش از صحبت های محمد حمیدی جای نقد و تأمل بسیار داشت: « صحبت های من را اگه ضبط می کنید بدون اجازه من پخش نکنید. من معاون سیاسی ام می فهمم کی پخش می کند. آنها که نیاز است روابط عمومی فرمانداری رسانه ای می کند غیر از این کسی رسانه ای کند بعدا گلایه نکنند. چون جلسه خودمانی است من خودم را گنبدی می دانم. »
به عنوان یکی از اهالی رسانه به ذکر چند نکته کوتاه در این باره می پردازم:
یکم- این سخنان بیانگر نگاه امنیتی و انقباضی معاون سیاسی استاندار گلستان به رسانه هاست.
دوم – از آقای حمیدی انتظار می رفت که سعه صدر داشته باشند و با سخنان و رفتار انتقادی نماینده که البته با متانت و ادب همراه بود برآشفته نشوند و تحمل شنیدن سخنان منتقدین و مخالفان را داشته باشند.
سوم- مگر ایشان نمی دانند که در آن مراسم مهم خبرنگاران و اصحاب رسانه حضور دارند و باید به وظایف ذاتی خود، اطلاع رسانی و انعکاس سخنان مسئولینی که در تریبون قرار گرفتند و آنچه اتفاق افتاده بپردازند.
چهارم – رسانه ها آزاد هستند مگر اینکه مطالب آنها بر خلاف قانون باشد.کجای قانون گفته شده که سخنان یک مسئول آن هم در یک مراسم عمومی که بیش از پانصد انسان عاقل و بالغ حضور دارند رسانه ای نشود.
پنجم- ایشان گویا مراسم رسمی و عمومی را با جلسه خصوصی و محدود اشتباه گرفته اند. در جلسه شخصی و محرمانه قانونا و اخلاقا جایز نیست که سخنان افراد منتشر شود ولی در یک مراسم عمومی برای رسانه ای کردن نیازی به اجازه از کسی نیست. چرا آقای حمیدی رسانه را محدود می کند؟
ششم- مگر ایشان سخنان محرمانه و فوق محرمانه زده اند که تهدید می کنند آنها را پخش نکنید. در حالی که سخنان وی کاملا معمولی و متعارف بود و البته از سر صداقت و دلسوزی زده شد.
هفتم- از معاون سیاسی امنیتی استاندار که به گفته خودش ۳۰ سال تجربه کاری در وزارت کشور را دارد انتظار بالاتر از اینها بود که خواسته یا ناخواسته جمعیت فرهیخته حاضر در سالن را محدود کند.
هشتم – اگر قرار بر عدم انتشار حرفهای ایشان، نماینده و سایر مسئولین بود پس خبرنگاران برای چه در مراسم حضور یافتند؟
نهم -کلام آخر اینکه سخنان معاون محترم سیاسی استاندار گلستان مغایر با وظایف و حقوق خبرنگاران و اصحاب رسانه می باشد که در قانون مطبوعات تاکید شده است.
*مدیر پایگاه خبری اولکامیز و عضو خانه مطبوعات گلستان
WWW.ULKAMIZ.IR


