اخبار

انتقاد آیت الله نورمفیدی از ممنوعیت استقبال حجاج در فرودگاه گرگان

پایگاه خبری اولکامیز – نماینده ولی فقیه در گلستان با تأسف از تغییر رویه فرودگاه گرگان در برگزاری مراسم استقبال از حجاج، خواستار حفظ این سنت مذهبی و مردمی شد.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، روز چهارشنبه در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خاطرنشان کرد: از سال گذشته، فرودگاه گرگان مراسم استقبال از زائران را ممنوع کرده و این تصمیم، سنت زیبای استقبال از حجاج را مختل کرده است.

وی با اشاره به دلایل مطرح‌شده از سوی مسئولان فرودگاه، افزود: مسئولان فرودگاه ازدحام و حضور گسترده همراهان حجاج را دلیل اصلی لغو مراسم بدرقه و استقبال عنوان کرده‌ و معتقدند این حضور پرشور، فعالیت‌های فرودگاه و دیگر پروازها را ساعت‌ها تحت تأثیر قرار داده است.

آیت‌الله نورمفیدی تأکید کرد: باید راه‌حلی مناسب برای حفظ این سنت ارزشمند و همزمان مدیریت چالش‌های عملیاتی فرودگاه یافت تا این آیین معنوی به بهترین شکل ادامه یابد.

نارضایتی نماینده ولی‌فقیه از ممنوعیت استقبال حجاج در فرودگاه گرگان

نماینده ولی فقیه در گلستان در ادامه با اشاره به آموزه‌های دینی اسلام، حجاج را «ضیوف الرحمان» (میهمانان خدا) خواند و تأکید کرد: خدمت به این زائران جایگاهی والا و ارزشمند در فرهنگ اسلامی دارد.

وی، حجاج را سفیران ایران در سفر معنوی حج دانست و اظهار کرد: حج فرصتی بی‌نظیر برای تقویت وحدت میان مسلمانان است.

وی با هشدار نسبت به دسیسه‌های دشمنان برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام، بر ضرورت رفتار شایسته با حجاج تأکید کرد تا توطئه‌های تفرقه‌افکنانه خنثی شود.

*تیتر از اولکامیز است

Www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا