اخبار

تاکنون ۶۲۴ نفر در انتخابات شوراها در گلستان ثبت نام کردند

پایگاه خبری اولکامیز – رئیس ستاد انتخابات استان گلستان از مشارکت چشمگیر و استقبال گسترده شهروندان برای حضور در یازدهمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهرها خبر داد و اعلام کرد که تاکنون ۶۲۴ داوطلب برای ورود به این عرصه ثبت‌نام کرده‌اند.

محمد حمیدی شامگاه جمعه در گفت‌وگو با ایرنا با تشریح آخرین وضعیت ثبت‌نام داوطلبان در استان اظهار کرد: در پایان پنجمین روز از فرآیند ثبت‌نام، در مجموع ۶۲۴ نفر در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های استان حضور یافته و مدارک خود را تحویل داده‌اند.

وی با اشاره به ترکیب جنسیتی داوطلبان افزود: از این تعداد، ۶۱ نفر را بانوان و بقیه را مردان تشکیل می‌دهند که نشان‌دهنده حضور پررنگ زنان در مدیریت شهری است.

معاون استاندار گلستان با بیان اینکه استان در این دوره از انتخابات رکورد قابل توجهی را به ثبت رسانده است، خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای سراسری، گلستان هم‌اکنون در جمع ۱۰ استان برتر کشور از نظر تعداد بالای ثبت‌نام‌کنندگان قرار دارد و این امر بیانگر اشتیاق مردم برای مشارکت در سرنوشت شهرهای خود است.

حمیدی در ادامه به داوطلبان متقاضی یادآوری کرد که مهلت ثبت‌نام طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان روز شنبه ۲۷ دی ماه ادامه دارد.

وی زمان‌بندی ثبت‌نام را ساعت هشت صبح تا ۱۸ عنوان کرد و گفت: علاقه‌مندان برای حضور در این آزمون بزرگ دموکراتیک، فرصت دارند تا روز شنبه نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

حمیدی ادامه داد: داوطلبان نیازی به مراجعه حضوری به فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها ندارند و تمامی مراحل از طریق پنجره واحد وزارت کشور به نشانی keshvar.moi.ir قابل انجام است.

هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها، ۱۱ اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا