حوادث

دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۱۲ ساعت در گنبد

پایگاه خبری اولکامیز – فرمانده انتظامی شهرستان گنبد از دستگیری قاتل فراری و همدستانش در کمتر از ۱۲ ساعت در این شهرستان خبر داد.به گزارش ایلنای گلستان، سرهنگ نادعلی صادقی اظهارداشت: در پی انتشار خبر شرارت و درگیری منجر به قتل مردی ۲۶ساله در محدوده برج قابوس، بلافاصله موضوع در دستور کار کاراگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت. 

وی افزود: کاراگاهان پلیس آگاهی گنبدکاووس با انجام اقدامات فنی پلیسی و تحقیقات میدانی موفق شدند هویت و محل مخفیگاه فرد قاتل و همدستانش را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی طی چند عملیاتی غافلگیرانه متهمان را در مخفیگاهش دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس در ادامه ضمن اشاره به کشف آلت جرم از مخفیگاه متهم تصریح کرد: متهم در تحقیقات و بررسی‌های پلیس به بزه انتسابی خود معترف و علت و انگیزه خود از ارتکاب به قتل را اختلافات شخصی بیان کرد.

سرهنگ صادقی در خاتمه با اشاره به تشکیل پرونده مقدماتی و معرفی متهم به مرجع قضایی، اظهار داشت: پلیس با تمام توان و با بهره گیری از تجهیزات فنی و تسلط اطلاعاتی خود اجازه نخواهد داد مجرمان با ارتکاب جرم، آرامش و آسایش مردم را مختل کنند.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا