اخبار

پرونده هفته شانزدهم اسبدوانی گنبد بسته شد

پایگاه خبری اولکامیز  – هفته شانزدهم مسابقات اسبدوانی پاییزه- زمستانه گنبدکاووس با رقابت ۵۶ اسب ترکمن، دوخون و تروبرد در روز سوم و پایانی این هفته به پایان رسید و اسب‌ها در هفت کورس‌ شامل ۶ دور هزار متری و یک دور هزار و ۷۰۰ متری با هم مسابقه دادند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در دور نخست این مسابقات که ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد ترکمن هندیکاپ در دسته ۶ بود، ۱۲ اسب به مسافت هزار متر با هم به رقابت پرداختند که اسب «پنج شیر سیاهپوش» زودتر از خط پایان عبور کرد و اسب‌های «غلام خان هلاکو» و «دلفی سینا» به ترتیب در جایگاه رتبه دوم و سوم قرار گرفتند.

رقابت در دور دوم بازهم ویژه اسب‌های بیش از چهار سال نژاد دوخون هندیکاپ در دسته مبتدی و نبرده بود که با شرکت هفت راس اسب به مسافت هزار متر برگزار شد و در پایان اسب «مینو» اول شد و اسب‌های «ماه سرداری» و «پرواز بندر» به ترتیب دوم و سوم شدند.

در دور سوم این مسابقات که همانند کورس نخست ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد ترکمن هندیکاپ در دسته ۶ بود، ۱۲ راس اسب به مسافت هزار متر باهم به رقابت پرداختند که اسب «خان رهسپار» با پیشی‌ گرفتن از دیگر رقبا اول شد و اسب‌های «خان تاتار علیا» و «شهبد آریاسب یزدان» به ترتیب رتبه دوم و سوم را بدست آوردند.

پرونده هفته شانزدهم اسبدوانی گنبدکاووس بسته شد

رقابت در دور چهارم روز سوم و پایانی هفته شانزدهم کورس اسبدوانی پاییزه – زمستانه گنبدکاووس ویژه اسب‌های بیش از چهار سال نژاد تروبرد هندیکاپ در دسته میدان آزاد بود که با شرکت هشت راس اسب به مسافت هزار متر برگزار شد و در پایان اسب «جانی ور» سریع‌تر از خط پایان گذشت و اسب‌های «هوری هج» و «آس دل» به‌ ترتیب دوم و سوم شدند.

در دور پنجم این مسابقات هم ۶ راس اسب‌ بیش از سه سال نژاد تروبرد هندیکاپ در دسته یک به مسافت هزار متر با هم به رقابت پرداختند که اسب «دینامیت» اول شد و اسب‌های «سامر سانگ» و «فوکوس دنسر» به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کردند.

رقابت در دور ششم این مسابقات هم بین هفت راس اسب بیش از سه سال نژاد دوخون هندیکاپ در دسته یک بود که به مسافت هزار متر برگزار شد و در پایان اسب «ناز بانو» به مقام قهرمانی رسید و اسب‌های «انیم» و «اورانیوم» به ترتیب دوم و سوم شدند.

در دور هفتم و آخر روز سوم و پایانی هفته شانزدهم مسابقات اسبدوانی کورس پاییزه – زمستانه گنبدکاووس هم که ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد دوخون هندیکاپ در دسته پنج بود، تنها چهار راس اسب به مسافت هزار و ۷۰۰ متر باهم به رقابت پرداختند که در پایان اسب «لاندا هورس» اول شد و اسب‌های «یاد چکاوک» و «بابا صفا» به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کردند.

متولیان برگزاری این مسابقات برای روز سوم و پایانی هفته شانزدهم این رخداد ورزشی بیش از ۲۶ میلیارد و ۱۷۲ میلیون ریال جایزه نقدی پیش بینی کردند که به مالکان، مربیان و چابک‌سواران اسب‌های برتر (اول تا ششم) اهدا می‌شود.

مسابقات اسبدوانی در شهرستان افزون بر ۴۰۰ هزار نفری گنبدکاووس که از آن به‌عنوان پایتخت سوارکاری کشور یاد می‌شود، سال‌هاست که با حضور جمع زیادی از علاقه‌مندان این رشته ورزشی برگزار می‌شود.

مسابقات سوارکاری در بین مردم گلستان به ویژه ترکمن‌ها علاقمندان زیادی دارد و این رخداد ورزشی بیش از یک دهه است علاوه بر گنبدکاووس در ۲ شهرستان آق‌قلا و بندرترکمن این استان نیز برگزار می‌شود.


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا