چرا جلالی زاده ؟
پایگاه خبری اولکامیز- کتایون محمودی : از میان مطالبه گران حقوق اهل سنت و بازگشت به مفاد قانون و رعایت آن ، نامی همیشه آن میان هست که کوتاه نمی آید و جز عمل به قانون ، چیز دیگری نمی خواهد .
کاک جلال جلالی زاده را اهل سنت خوب می شناسند . نگفتم مردم کردستان ؛ نگفتم کوردها ، چون ایشان شخصیتی فرا ملیتی است و اعاده و طرح حقوق اهل سنت ؛ در سراسر ایران ، سر تیتر مطالباتش هست .
حل مشکل کولبرها ؛ اشاره ی دایم به نبود مسجد اهل سنت در تهران ، بکار گرفتن نیروهای نخبه ی اهل سنت در مناطق خودشان و نداشتن یک نماینده ی رسمی در رده های کلان سیستم از نیروهای اهل سنت ، چند مورد از هزارانی است که دایم و از هر تریبونی ، توسط شخص ایشان مطرح می شود .
کسی که به حاشیه راندن اهل سنت و بی توجهی به خواسته های برحقش را همیشه در برنامه های اعتراضی اش دارد تا طرح کند و به واکاوی علل آن بپردازد.
میان این همه برجستگی و مطالبه گری و همراهی مردم با او ؛ انگار انگشت شماری چشم دیدن محبوبیت و شجاعت ایشان را ندارند و گاه به گاه از کمینگاه های تاریک شان خارج می شوند و سنگی به سوی نور می اندازند. سنگی که در میان روشنایی گم می شود. اما دلیل این سنگ اندازی های مقطعی چیست و چرا جلالی زاده ؟
صدای جلالی زاده ، صدای بمی است تا خواب آلودگان را بیدار کند .
جلالی زاده اهل مسامحه و عافیت طلبی نیست ، شاید این خصلت های او ؛ بر کسانی گران می آید و دوست دارند خاموشش کنند .
جلالی زاده موج بلندی از خواسته های اهل سنت است که صخره های ساحل فراموشی را دایم در هم می کوبد و قرار ندارد به همین خاطر ، دشمنانش از هر ترفندی استفاده می کنند تا متوقف اش کنند ؛ اما خوب می دانند که نمی توانند .
آیا می شود بحر را در کوزه کرد ؟ آیا می شود طوفان را در پرانتز جا داد ؟
صدای حق مثل خورشید است که ابرهای تیره ، هرچند قطور هم باشند ؛ حریف پرتو های آفتاب نمی شوند ؛ پس خودتان را خسته نکنید ! آبان نود و نه / کانال جلالی زاده
www.ulkamiz.ir