حوادث

یک واحد تولیدی در گنبد دچار آتش‌سوزی شد

پایگاه خبری اولکامیز – واحد تولید یونولیت (سقف و دیوارهای فشرده) مستقر در شهرک صنعتی گنبدکاووس دچار آتش سوزی شده و نیروهای امدادی آتش نشانی، هلال احمر و محیط زیست درحال خاموش کردن آتش هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آتش سوزی در این واحد تولیدی از ظهر یکشنبه شروع شده و به‌علت مواد اشتعالزا همچنان ادامه دارد.

‌به گفته رئیس جمعیت هلال احمر گنبدکاووس هم اکنون نیروهای امدادی این جمعیت، آتش نشانی و محیط زیست درحال اطفای حریق هستند.

اصغر نودهی افزود: علت اولیه این آتش سوزی، اتصال برق اعلام شده که به سبب جنس مواد تولیدی یونولیت‌ها حریق به سرعت درحال گسترش است.

وی اضافه‌ کرد: تا الان گزارشی از مصدوم شدن فرد یا افرادی در این حادثه نداشتیم.

یک واحد تولیدی در گنبدکاووس دچار آتش سوزی شد

محمدجان پاشی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار ویژه گنبدکاووس حاضر در محل هم گفت: با تلاش نیروهای امدادی و آتش نشانی هم اکنون از سرایت آتش به سایر بخش ها جلوگیری شده و تلاش برای مهار و خاموش کردن آن ادامه دارد.

شهرستان گنبدکاووس بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در شهرک صنعتی آن افزون بر یکصد واحد تولیدی مشغول فعالیت هستند.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا