اخبار

۱۴۷ اسب در هفته دهم کورس گنبدکاووس با هم مسابقه می‌دهند

پایگاه خبری اولکامیز – رییس هیات سوارکاری گنبدکاووس گفت: مالکان ۱۴۷ راس اسب از سه نژاد “ترکمن، دوخون و تروبرد” برای شرکت در هفته دهم مسابقات کورس اسبدوانی پاییزه – زمستانه این شهرستان نام‌نویسی کردند.

بهروز نیازی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هفته دهم مسابقات اسبدوانی گنبدکاووس در ۱۴ دور به مسافت‌های هزار، هزار و ۲۰۰، هزار و ۶۰۰ و ۲ هزار و ۲۰۰ متری فردا پنجشنبه و جمعه ۲۳ دیماه با حضور تماشاگران در مجموعه سوارکاری این شهرستان برگزار می‌شود.

وی افزود: کمیته برگزاری مسابقات اسبدوانی کورس پاییزه – زمستانه گنبدکاووس برای اسب‌های برتر روزهای نخست و دوم این هفته در مجموع ۱۳ میلیارد و ۲۵۴ میلیون ریال جایزه نقدی پیش بینی کرده که به صاحبان اسب‌های برتر، مربیان و چابکسواران آنها پرداخت می‌شود.

نیازی اضافه کرد: در روز نخست هفته دهم مسابقات اسبدوانی گنبدکاووس که قرار است فردا پنجشنبه در هفت کورس شامل پنج دور هزار متری، یک دور هزار و ۲۰۰ متر و یک دور هزار و ۶۰۰ متری برگزار شود، ۷۷ راس اسب با هم رقابت می‌کنند.

به گفته وی، کمیته برگزاری مسابقات برای اسب‌های برنده اول تا سوم روز نخست هفته دهم مبلغ پنج میلیارد و ۲۳۸ میلیون ریال جایزه نقدی پیش بینی کرده است.

رییس هیات سوارکاری گنبدکاووس ادامه داد: روز دوم مسابقات این هفته نیز جمعه ۲۳ دیماه با شرکت ۷۰ راس اسب در هفت کورس شامل ۲ دور هزار متری، یک دور هزار و ۲۰۰ متری، سه دور هزار و ۶۰۰ متری و یک دور ۲ هزار و ۲۰۰ متری برگزار خواهد شد.

وی گفت: کمیته برگزاری مسابقات اسبدوانی کورس پاییزه گنبدکاووس برای اسب‌های برنده اول تا سوم روز دوم و پایانی هفته دهم این رخداد ورزشی ۸ میلیارد و ۱۶ میلیون ریال جایزه نقدی پیش بینی کرده است.

نیازی بیان داشت: مطابق برنامه تدوین شده از سوی فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی قرار است، مسابقات اسبدوانی کورس پاییزه – زمستانه گنبدکاووس تا پایان اسفند روزهای پنجشنبه و جمعه هر هفته برگزار شود.

مسابقات اسبدوانی در شهرستان ۴۱۱ هزار نفری گنبدکاووس که از آن به‌عنوان پایتخت سوارکاری کشور یاد می‌شود، سال‌هاست که در قالب کورس بهاره و پاییزه باحضور جمع زیادی از علاقه‌مندان به این رشته ورزشی برگزار می‌شود.

مسابقات سوارکاری در بین مردم گلستان بویژه ترکمن‌ها علاقمندان زیادی دارد و این رخداد ورزشی بیش از یک دهه است علاوه بر گنبدکاووس در ۲ شهرستان آق‌قلا و بندرترکمن این استان نیز برگزار می‌شود.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا