توزیع ۱۳۳ تُن کالای اساسی در گنبدکاووس

پایگاه خبری اولکامیز- مسوول ستاد تنظیم بازار مدیریت جهادکشاورزی گنبدکاووس، بیان کرد: از آغاز تجاوز موشکی و جنگ تحمیلی آمریکایی – صهیونیستی علیه کشورمان تاکنون ۱۳۳ تُن اقلام اساسی شامل «مرغ منجمد، برنج، شکر و روغن» با قیمت مصوب در این شهرستان مرزی توزیع شده است.
علی اصغر مصطفیلو عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کالاهای اساسی اشاره شده با هدف تامین بیش از نیاز مردم و تنظیم بازار توزیع شده است.
وی اضافه کرد: کالاهای اساسی شامل ۳۳ تُن برنج، ۶۴ تُن شکر، ۱۸ تُن روغن نباتی و ۱۸ تُن مرغ منجمد بوده که با قیمت مصوب و از طریق واحدهای صنفی منتخب درحال توزیع است.
به گفته مصطفیلو، برنج هندی با قیمت هر کیلوگرم ۱۷۳ هزار تومان، مرغ منجمد هر کیلوگرم ۲۲۰ هزار تومان، شکر با قیمت هر کیلوگرم ۸۰ هزار تومان و روغن نیز با قیمت مصوب روی بطری و حلب عرضه میشود.
مسوول ستاد تنظیم بازار جهادکشاورزی گنبدکاووس همچنین بابیان اینکه کالاهای اساسی به مقدار کافی در انبارها ذخیره شده و مشکلی در توزیع آن نیست، تصریح کرد: در شرایط فعلی انتظار از مردم مدیریت مصرف و خرید به اندازه است.
وی از نظارت مستمر بر واحدهای صنفی و نانواییها در مناطق شهری و روستایی گنبدکاووس هم توسط تیمهای بازرسی از جهادکشاورزی، صمت، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و فرمانداری خبر داد و گفت: در این مدت ۱۵۰ مورد بازرسی صورت گرفته که برای ۳۸ واحد صنفی و نانوایی متخلف پرونده تشکیل و به تعزیرات معرفی شدند.
شهرستان گنبدکاووس با بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت حدود ۱۷ هزار واحد صنفی و افزون بر ۴۰۰ نانوایی دارد.
www.ulkamiz.ir


