اخبار

دانش آموزان روستای اوچ قویی گنبد ” شاد ” ندارند

پایگاه خبری اولکامیز- دکتر عبدالرحیم قاضی  *: با توجه به شیوع بیماری کرونا، یکی از راهکارهای اصلی آموزش و‌ پرورش، جهت پیشبرد اهداف آموزشی و پرورشی، استفاده از بستر شبکه شاد می باشد که عدم پوشش شبکه اینترنت مناسب در روستاهای کم برخوردار، زمینه ساز مشکلات جدی در زمینه ادامه تحصیل و تعلیم و تربیت دانش آموزان و دانشجویان می گردد.

مجموعه آموزشگاهی شریفه اینچه برون، دانش آموزان دختر بیش از پنجاه روستای شمال شهرستان گنبدکاووس را در دوره متوسطه اول، دوم و کار و دانش، تحت پوشش دارد. تأخیر و غیبت برخی از دانش آموزان در کلاس های مجازی متکی بر شبکه شاد و حتی امتحانات مجازی باعث شد، از طریق خانم اعتباری، مدیریت محترم آموزشگاه، پیگیری های لازم به عمل آید. لذا متوجه شدیم که روستاهای برخی دانش آموزان، تحت پوشش شبکه مخابرات و اینترنت با سرعت مناسب نمی باشند.

یکی از این روستاها، روستای اوچ قویی در فاصله ۷۵ کیلومتری شهر گنبد کاووس و با جمعیت بیش از هفتصد نفر است که دارای مدرسه ابتدایی و متوسطه اول (راهنمایی) نیز می باشد. دانش آموزان این روستا، ناگزیر هستند برای برخورداری از محتوای آموزشی، روزانه در سرمای گاها زیر صفر درجه و در ساعات صبحگاهی با مشقت فراوان بر بالای کوههای اطراف روستا حاضر شده و پس از انتظار و سعی و تلاش فراوان، نومیدانه به خانه برگردند.

با توجه به مشکلات فوق الذکر و خطراتی چون سقوط و لغزش، اکثر دانش آموزان عطای تحصیل آنلاین و شرکت در امتحانات را به لقایش می بخشند.
بنابر این از مسوولین محترم تقاضا می شود بستر مناسبی جهت ادامه تحصیل کلیه دانش آموزان و دانشجویان این روستا و منطقه فراهم‌نمایند.

*دبیر تاریخ دبیرستان شریفه اینچه برون


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا