مطالب ویژه

سخن مهندس امانزاده، سخن و صدای مردم آق قلا بود

پایگاه خبری اولکامیز – محمد خوجه: مهندس عبدالغفور امانزاده نماینده گرگان و اق قلا در مجلس‌ شورای اسلامی برای مطالبات مردم اعضای کمیسیون کشاورزی ، آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس‌ شورای اسلامی را به منطقه اق قلا و حوزه انتخابیه اش دعوت کرد تا غبار محرومیت بر چهره منطقه اق قلا افتاده و کشاورزی  و محیط زیست که آخرین نفس هایش میکشد و گلستان که فقط اسم جنگل ، باغ بستان،  و سرسبزی را یدک میکشد را از نزدیک شاهد ان باشند و بببینند تا راه حل برای این همه مشکلات و مطالبات خواسته مردم پیدا کنند.

انچه که امانزاده در حضور اعضای کمیسیون کشاورزی و محیط زیست بر زبان آورد خواسته مردمش است نه چیز دیگر . مردم از نماینده خود می‌خواهند دردها شان را به گوش مسئولان برساند و برای حل آن مشکلات کاری انجام دهند . نماینده زبان گویای مردم منطقه و صدای مردم است.

متاسفانه برخی سخنان و لحن مهندس امانزاده را گران و نپخته احساس کردند و به تخریب و توهین این خدمتگزار و خادم صادق و  دلسوز مردم پرداختند. آنان انصاف و عدل را رعایت نکرده و به واقعیت های موجود توجه نکردند. با تخریب شان شخصیت خودشان را نشان میدهند، به قولی” آب در هاون می کوبند و با سوزن کوه می پیماند “.

این افراد گویی خودشان را به خواب زده اند ولی اگر کمی چشمشان را باز کنند و منصفانه و عادلانه قضاوت کنند متوجه خلوص نیت و خدمت خالصانه  نماینده زحمتکش و دلسوز منطقه  خواهند شد.

مهندس امانزاده نماینده مردم گرگان و اق قلا در هنگام دفاع از حق حقوق مردم سخنان صریح خود را با متانت و واضح اعلام کرده و می کند.  لحن کلام وی دلسوزانه و خیر خواهانه است.

مردم، از نماینده دروغگو ، دو رو  ، اهل شعار دادن و بی عمل بیزار و متنفرند و از وعده وعیدها تهی توخالی خشک  و دروغ خسته شدند.

مردم از نماینده خود انتظار دارند که انتظار مردم از نماینده مجلس داشتن صداقت ، پاکدستی ، عمل به وعده ها ، توجه به مردم و تصویب و وضع قوانینی که برای رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی ، عمرانی و بهبود معیشتی مردم است.

امروز مردم سرشان را تکان میدهند و با دلسوزی و افسوس میگویند پس کی مشکلات ما حل میشود؟!  مردم چه روزگار تلخی دارند. اتقاقا از سوء مدیریت  و پروژه های نیمه تمام ، زباله ها ، پسماند از عوارض کارخانه ید ، جاده ها بدون استاندارد، بیکاری و از بی عدالتها ، از محرومیت ها و از  وضیعت نابسامان کشاورزی  محیط زیست و بحران اب ، تورم ، گرانی و خشکسالی کلی غم غصه دارند و می‌نالند.

مردم دیگر  رمقی نداشته و آه در بساط ندارند.  لبخند و خنده در لبانشان خشکیده و برای حل و رفع این همه معضل ومشکلات بارها مردم و خبرنگاران به مسولان نظام نوشتند. حضوری رفتند و مشکلات شان را به مسؤلان انعکاس دادند اما بر رفع این همه مشکلات و کمبودها کاری انجام نشده و ترتیب اثر داده نشده است.

همین یک نمونه آن انتقال غیر اصولی و غیر اخلاقی  بیش از هزار تن زباله مازندران و گلستان در منطقه اق قلاست.

چندین سال است مردم اعتراض میکنند خنجره و حلق شان از بس که گفتن پاره شده اما کو گوش شنوا؟!

برای توقف و رفع  زباله هیچ کاری نکرده اند. در  چنین وضعیتی بد منطقه‌ و استان چرا نماینده سکوت کند؟ چرا نماینده خاموش باشد؟ چرا  مکان و امکانات از منطقه آق قلا باشد اما ثمره و بهره را  جای دیگر ببرند؟ آیا این از نظر شرعی و قانوعی انصاف و عدالت است؟!

نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان نباید به موضوع مطالبات مردم بی تفاوت و بی توجه باشند. نماینده حق دارد تذکر دهد، واکنش نشان دهد تا دولت و مسئولان به داد مردم برسد. مسئول یعنی رئیس نیست در تمام دنیا مسئول یعنی پاسخگو و کسی که زیر سؤال است بنابراین هم مسئول و هم نماینده پاسخگو باشد برای حل معضلات و مشکلات برنامه داشته باشد و واقعیت را در نظر بگیرد.

بنابراین مهندس امانزاده  وظیفه شرعی وقانونی خود می‌داند که صدای مردم باشد و خواسته ها و مطالبات مردم را به گوش مسؤلان ارشد نظام منتقل کند .لحن او ، فریاد او خیرخوانه و دلسوزانه و برداشتن بارها سنگین از دوش مردم است. مردم  آگاه اند و فهیم هستند خوب و بد را تشخیص میدهند و حالا مردم میگویند مهندس امانزاده حرف حساب و دل مردم را زد و ثابت کرد منافع مردم برایش با ارزش و مهم است.

به کسانی که به تخریب و توهین او پرداختند که اگر نمی‌دانند بدانند مهندس امانزاده انسانی است که اهل تعاریف نیست.  اهل چابلوسی ، تملق گویی و خودشیرینی کردن نیست انسانی ست رک و بی ریا و متواضع و دنبال‌ حق وحقیقت است.

وقتی می‌بیند حال روز مردم و منطقه چنین بد است سکوت را جایز نمی‌داند و صدایش به بغض می نشیند این فشار بغض گلویش نشانه دلسوزی ،صداقت ، متعهد بودن ، احساس مسئولیت، عدالت خواهی  اوست.

این بغض گلویش نشانه فریاد از ته دل و بیان سالها محرومیت و مظلومیت مردم شهرستان اق قلا ومنطقه است. او مطابق قران کریم و دین مبین اسلام و قانون و مطابق میل مردم عمل میکند  نه مطابق کسانی که گفتارشان و قلم شان را بر ضد حق حقوق و منافع مردم میگویند و می‌نویسید و حیات شان به تخریب و توهین وجنجال و غوعا سالاری است.

مهندس امانزاده ظاهر باطن اش همین است که می بنید. او رو راست و دل و زبانش یکی است که به نهان وآشکارش یکی است و قول وفعلش یکسان است و به کسی جز الله سبحان امیدی ندارد کاری را به قصد ستایش و تحسین مردم انجام نمی‌دهد  و رد و قبول دیگران برایش مساوی است و کسب رضای  و خشنودی خداست .

سخنی که مهندس امانزده میگوید صدای او نیست بلکه صدای مردم آق قلاست. او پنهان کاری ندارد به جای پنهان کردن دنبال تعمیر و ترمیم هستند و در همه امور منفعت عمومی مردم را در نظر گرفته وخود را پاسخگو مردم وخدا خود میداند و در مسؤولیت و حضور در صحنه ها خدمتگزاری امانتدار و متعهد است و خدمت به مردم به شخص خود به نیت خود و به عمل خود تکیه دارد.

مهندس عبدالغفور امانزاده درطول این یک سال با فعالیت خوب و عملکرد مثبت خود رضایت نسبی مردم را جلب کرد و نشان داد که نماینده ای است از جنس مردم و محبوب دلها و سنگ صبور دردمندان است.

او مسائل ومشکلات منطقه و ترکمن صحرا را  خوب میشناسد وبا پوست و گوشت واستخوان خود انرا لمس کرده است و ریشه آنها را میداند و دردها را شناخته به دنبال درمان ان است.

حالا در طول این یک سال  مردم اق قلا ومنطقه مزیت نماینده از جنس خود و بومی را می فهمند و درک می‌کنند و یک حس خوب و زیبا را در این مدت تجربه میکنند که نماینده انها برای حل و رفع مشکلات و کمبودها منطقه و برای بهتر شدن وضعیت موجود اق قلا و منطقه واستان دلسوزانه و صادقانه برمدارحق وعدالت و با تدبیر وتلاش گام اساسی و موثری در زمینه توسعه و شکوفایی حوزه انتخابیه خود و استان برداشته تا خدمت ماندگار به یادگار بگذارد.

در خاتمه این مطلب سخنی اموزنده و گهربار رسول الله ص بسنده میکنم که دقت وعمل به سخنان پیامبر اکرم (ص) اول به خودم وبعد به همه مردم و مسئولان توصیه میکنم که دقت و عمل به چنین سخنانی باعث عدالت و توسعه و پیشرفت خواهدشد پیامبر اکرم ( ص) می‌فرماید: ” عادل تر از همه مردم کسی است که آنچه برای خود بپسندد  برای مردم و دیگران نیز بپسندد  وآنچه برخود روا ندارد بر مردم نیز روا ندارد .”

با آرزوی توفیق و سربلندی روزافزون برای مهندس امانزاده نماینده تلاشگر و دلسوز و مردمی و ان شاءالله که لطف حق تعالی یار و یاورت باشد.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا