شهریمطالب ویژه

لطیفی: جبران کمبود نیروی پلیس راهور با سرعت‌گیر اشتباه است؛ بیش از ۱۰۰ سرعت‌گیر در انتظار اجرا

پایگاه خبری اولکامیز-درنه صفائی برج: خبرنگار؛ امیرعلی لطیفی، شهردار گنبدکاووس، در نشست با خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار، با اشاره به وضعیت اجرای سرعت‌گیرها در سطح شهر گفت: بیش از ۱۰۰ سرعت‌گیر در شهر وجود دارد که هنوز اجرا نشده و شهرداری در این زمینه مجری تصمیمات و مصوبات شورای ترافیک است.

لطیفی با تأکید بر نقش شورای ترافیک در تصمیم‌گیری درباره اجرای سرعت‌گیرها اظهار کرد: «اگر سرعت‌گیر را اجرا نکنم، ترک فعل است؛ چرا که مصوبات شورای ترافیک شهرستان برای بنده لازم‌الاجراست.»

وی افزود: شهرداری در موضوع سرعت‌گیرها نقش اجرایی دارد و در صورت تصویب موضوع در شورای ترافیک، اجرای مصوبه بر عهده شهرداری خواهد بود.

شهردار گنبدکاووس همچنین با اشاره به کمبود نیرو در پلیس راهور گفت: «یکی از کمبودهایی که وجود دارد، کمبود نیرو در پلیس راهور است که با سرعت‌گیر جبران می‌شود، اما به نظر و اعتقاد بنده این کار اشتباه است.»

گفتنی است اجرای سرعت‌گیر و سرعت‌کاه، علاوه بر طی فرآیند قانونی و تصویب در مرجع ترافیکی ذی‌صلاح، باید مطابق ضوابط و مشخصات فنی مربوط به نوع سازه انجام شود. برای نمونه، در مشخصات فنی سرعت‌کاه آسفالتی سینوسی، حداکثر ارتفاع ۹۵ میلی‌متر، معادل ۹.۵ سانتی‌متر تعیین شده است؛ بنابراین میزان ارتفاع و سایر مشخصات فنی سرعت‌کاه باید متناسب با نوع آن و شرایط معبر تعیین و اجرا شود.


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا