اخبار

مراسم گرامیداشت روز آق قلا برگزار شد + تصاویر

پایگاه خبری اولکامیز – مراسم باشکوه روز آق قلا به همت مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی ترکمن دیار با مشارکت شهرداری و اداره فرهنگ وارشاد آق قلا ، با حضور کوروش آهنگری فرماندار ،جلال آتابای شهردار، خانم برازنده رئیس اداره فرهنگ ارشاد آق قلا با حضور عده کثیری از فعالان فرهنگی، اجتماعی ، سیاسی و جمعی از چهره های هنری و پژوهشی عصر چهارشنبه طی یک مراسم باشکوه در سالن اداره فرهنگ ارشاد شهرستان آق قلا برگزار شد .

سخنران اصلی این مراسم استاد اسدالله معطوفی با موضوع و محوریت پیشینه تاریخی ترکمن ها و شکل گیری و تاریخچه شهر آق قلا بود .

در این‌ مراسم کوروش آهنگری فرماندار آق قلا طی یک سخنرانی کوتاه ضمن تاکید بر حفظ آثار کهن و تاریخی، آثار تاریخی را بیانگر تاریخ و هویت مردم دانستند. فرماندار آق قلا. وی در بخش دیگری از سخنان خود از ثبت ۳۶ اثر تاریخی در آق قلا خبرداد. گفتنی است ۲۷ خرداد  به نام روز آق قلا نامگذاری شده است.

عکس و خبر از : عبدالرضا نظری، خبرنگار

www.ulkamiz.ir

 


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا