درباره انتصابات

پایگاه خبری اولکامیز -▫️جابجایی مدیران با تغییر دولتها امری عادی است اما شرایط حکمرانی و بازی قدرت در گلستان شکل و شمایل خاص خود را داراست .
فقدان احزاب و گروههای سیاسی و حضور پررنگ لابی های منفعت طلب در کنار ناتوانی مدیران ارشد استان در سامان دادن به نوعی از بازی که بتوانند در نهایت نتیجه را به نفع خود به پایان برسانند باعث شده است بخش زیادی از مدیران دولت سابق هم چنان در جایگاه خود مستقرباشند و با گذر زمان و وجود شرایط تازه عملا نمی توان امیدی به تغییر داشت.
▫️انتخاب مدیران شایسته همراه با دولت چنانچه به زودی اتفاق نیفتد اندک امید برای تغییر نیز از دست خواهد رفت و همان اندک سرمایه اجتماعی که با تلاش بسیار برخی دلسوزان و فعالان سیاسی در ستادهای انتخاباتی پزشکیان به دست آمده بود از دست خواهد رفت و کار برای اداره امور صعب تر و سخت تر از آنچه که هست خواهد شد.
نکته تلخ تر در انتصابات گلستان فقدان راهبردی معین در استانداری و مدیریت ارشد استان است، در حالی که انتظار می رفت مدیران ارشد تصمیم گیر با طرح ساختاری عملگرایانه بتوانند در یک بازی حرفه ای در چرخه قدرت مدعیان منفعت محور را حاشیه نشین کنند
اما با فقدان برنامه ریزی تسلیم فشارهای این سو و آن سو شده اند و شوربختانه برخلاف آنچه ادعا می شد همین انتصابات معدود هم بیش از وفاداران به پزشکیان، ستادهای رقیب را خوشحال کرد و باز بر خلاف آنچه گفته می شد قدرت نمایندگان مجلس بر مدیران استانی چربیده است.
▫️ نکته اساسی آنکه باید برای حضور در میدان های بزرگ اندوخته های بسیار در انبان داشت، با دست خالی و کیسه تهی نمی توان به میدانی رفت که گرگان درنده مترصد یورش به بره های بی پناهند، آنگونه که جناب سعدی در گلستان می فرماید:
یا مرو با یار ازرق پیرهن
یا بکش بر خان و مان انگشت نیل
دوستی با پیلبانان یا نکن
یا بنا کن خانه ای در خورد پیل
اگر خانه اتان را درخورد پیلان مهیا نکرده بودید چه اصراری برای تصاحب مناصب داشتید؟
منبع – روزنامه گلشن مهر گلستان – ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
www.ulkamiz.ir