اخبار

رئیس آموزش و پرورش گنبد: مدارس دولتی به جز پول کتاب و بیمه حق دریافت وجه به‌صورت اجباری از خانواده‌ها را ندارند

پایگاه خبری اولکامیز – مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس با بیان اینکه خبرنگاران در متن جامعه بوده و اشراف کاملی بر مسائل و مشکلات آن داشته و آگاهانه، دلسوزانه و واقع بینانه آنها را بیان می‌کنند، تصریح کرد: این قشر نه فقط ناظر بر مسائل بلکه جزئی از فرایند حل آنها هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسن رئوفی پنجشنبه شب در مراسم تجلیل از خبرنگاران گنبدی، گفت: روز خبرنگار، فرصتی مغتنم برای ادای احترام به فعالان رسانه است که با مسوولیت پذیری بالای خویش اخبار و اطلاعات ادارات و نهادها را به مردم و مطالبات مردم را نیز به مدیران منتقل می‌کنند.

وی همچنین خبرنگاران را بخشی از حافظه جامعه دانست و افزود: این قشر با ثبت لحظه‌ها و اخبار و رویدادها، آنها را برای سال‌های طولانی در حافظه مردم و جامعه باقی می‌گذارند.

رئوفی با اشاره به جمعیت ۹۲ هزار نفری دانش آموزان گنبدکاووس، از تلاش‌های اصحاب رسانه در اطلاع رسانی اخبار آموزش و پرورش این شهرستان مرزی و تعامل با این نهاد قدردانی کرد و گفت: آموزش و پرورش از نقدهای سازنده خبرنگاران نه به‌عنوان تهدید بلکه به‌عنوان یک فرصت ارزشمند برای رفع مسائل و مشکلات و نیز توسعه و پیشرفت نظام تعلیم و تربیت استقبال می‌کند.

وی از خبرنگاران خواست به عنوان یار و بازوی آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ مشارکت و مدرسه سازی بویژه در مناطق کمتر برخوردار گنبدکاووس و نیز بیان موفقیت‌های دانش آموزان و فرهنگیان این شهرستان در عرصه‌های گوناگون آموزشی، فرهنگی و ورزشی به‌منظور امیدآفرینی در جامعه بیشتر تلاش کنند.

۹۸ درصد دانش آموزان گنبدی ثبت نام شدند

مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس همچنین با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده یا در دست اقدام و موفقیت‌های حوزه آموزشی و پرورشی، گفت: مهمترین اقدام و یا ابر پروژه نظام تعلیم و تربیت، پروژه مهر و بازگشایی مطلوب مدارس در اول مهر با انجام برخی پیش نیازهای آن از جمله «ثبت نام دانش آموزان، ساماندهی نیروی انسانی و بهسازی مدارس و شاداب سازی آن» است.

خبرنگاران جزئی از فرایند حل مسائل جامعه هستند

رئوفی افزود: هم اکنون نام نویسی ۹۸ درصد دانش آموزان پایه‌های مختلف تحصیلی و سنجش ۹۸ درصد دانش آموزان پایه اول ابتدایی انجام شده، ساماندهی نیروهای انسانی و بهسازی ۱۰۰ مدرسه با ۶۰۰ کلاس درس هم درحال انجام است.

وی از در دست ساخت بودن ۱۸ پروژه آموزشی (مدرسه سازی) در گنبدکاووس هم خبر داد و اضافه کرد: چهار پروژه آن در هفته دولت و تا بازگشایی مدارس در سال تحصیلی پیش رو افتتاح خواهد شد ضمن اینکه مدارس این شهرستان درحوزه تجهیزات آموزشی با کمبودهایی مواجه است که دست کمک به سوی مردم و نیکوکاران دراز می‌کنیم.

رئوفی از فعال بودن ۱۸۰ پایگاه ویژه اوقات فراغت دانش آموزان گنبدی در مدارس و کانون‌های فرهنگی و تربیتی این شهرستان هم خبر داد و گفت: تاکنون در این طرح ۵۵۴۰ نفر نام نویسی و مشغول گذراندن دوره‌های آموزشی، فرهنگی، هنری و ورزشی هستند.

گنبدکاووس میزبان مسابقات والیبال منطقه سه کشور

مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس همچنین با اشاره به‌میزبانی مسابقات والیبال منطقه سه کشور (دختران و پسران) برای نخستین بار در این شهرستان، اضافه کرد: این مسابقات ورزشی از ۲۸ مردادماه جاری آغاز می‌شود.

وی به برخی موفقیت‌های دانش آموزان و فرهنگیان گنبدی طی سال تحصیل ۱۴۰۵ -۱۴۰۴ و در مسابقات استانی و کشوری اشاره کرد و گفت: کسب مقام نخست مسابقات قرآنی و مسابقات مختلف ورزشی در استان گلستان و نیز کسب رتبه برتر کشوری مرکز مشاوره همراز این شهرستان بخشی از موفقیت‌ها بوده است.

رئوفی در بخش پاسخ به سوالات خبرنگاران هم گفت: مدارس دولتی به جز پول کتاب و بیمه حق دریافت وجه به‌صورت اجباری از خانواده‌ها را ندارند و در صورت مشاهده بازرسی آموزش و پرورش با مدیران متخلف برخورد خواهد کرد ضمن اینکه در سال تحصیلی گذشته از ترک تحصیل ۱۲۷ دانش آموز جلوگیری شد.

به گفته وی، آموزش و پرورش گنبدکاووس برای سال تحصیلی جدید کمبود نیروی انسانی (معلم) نخواهد داشت.

تجلیل از خبرنگاران با اهدای لوح سپاس، برش کیک روز خبرنگار و ضیافت شام از دیگر بخش‌های این مراسم بود که در محل خانه معلم گنبدکاووس برگزار شد.

گنبدکاووس بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا